Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ministrul Economiei: Toate companiile din industria auto s-au reunit si doresc sa produca in tara ventilatoare mecanice

Adevărul Adevărul,
Ministrul Economiei: Toate companiile din industria auto s-au reunit si doresc sa produca in tara ventilatoare mecanice

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, afirma ca producatorii din industria auto din Romania au format un grup care lucreaza pentru implementarea unui proiect privind productia in Romania de ventilatoare mecanice necesare sistemului sanitar romanesc, dar si ca zeci de companii locale se arata interesate de productia de materiale strategice necesare prevenirii, combaterii si tratarii Covid-19. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Ministrul Economiei: Companiile din industria auto doresc producerea in tara a ventilatoare mecanice

Exista posibilitatea ca in Romania sa se produca in curand ventilatoare mecanice necesare pentru tratarea cazurilor grave de coronavirus, a afirmat sambata ministrul Economiei, Virgil Popescu, intr-o.

Ministrul Economiei: Romania va produce 15 milioane de masti de protectie pe luna

Ministrul Economiei Virgil Popescu a spus, in sedinta de Guvern de joi, ca toate investitiile vor co.

Ce pierderi sunt in Romania, in industria auto, din cauza crizei. Cati bani dispar zilnic din piata

Industria de automobile si componente auto a Romaniei, cea care genereaza aproximativ 14% din Produsul Intern Brut al tarii, este, de asemenea, lovita de pandemia de coronavirus, in urma careia maai multi jucatori activi din sector, precum Automobile Dacia, Ford, Pirelli sau Continental, au decis inchiderea uzinelor sau reducerea activitatii. Ce pierderi sunt in Romania, .

Ministrul Economiei afirma ca Romania va produce 150.000 de masti si 1000 de combinezoane pe zi

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat joi ca Romania este gata sa inceapa productia proprie a mastilor de protectie, lucru care s-a putea intampla de saptamana viitoare. Potrivit ministrului, aceeasi firma privata care va produce mastile produce deja in paralel si cate 1000 de combinezoane pe zi.

UPDATE Ministrul Economiei: Romania va produce de saptamana viitoare 150.000 de masti de protectie pe zi Se va ajunge apoi la 16-17 milioane de masti pe luna

De saptamana viitoare, in Romania vor fi produse 150. 000 de masti medicale pe zi, iar din 15 aprilie aproximativ 600. 000 de masti de catre o companie privata care acum produce combinezoane, a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Ministrul Economiei anunta inceperea productiei de masti de protectie in Romania: Sunt masti acreditate, definite ca dispozitive medicale (VIDEO)

Ministrul Economiei Virgil Popescu a declarat, joi, in debutul sedintei de Guvern, ca o companie ,are va incepe productia de masti de protectie in Romania. Am vorbit cu, probabil, prima companie mare.

Ministrul Economiei: Romania va produce de saptamana viitoare 150.000 de masti de protectie pe zi

De saptamana viitoare, in Romania vor fi produse 150. 000 de masti medicale pe zi, de catre o prima companie privata care acum produce combinezoane, a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ministrul Economiei, Virgil Popescu, scrie Hotnews. ro.

VIDEO INTERVIU Omul de afaceri, Dragos Petrescu, patron din industria HoReCa: Ce se intampla cu angajatii restaurantelor in criza coronavirus

Sunt peste 320. 000 de oameni in industria restaurantelor si hotelurilor din Romania, iar cei mai multi dintre ei sunt acasa. Cel mai important lucru in aceasta perioada - antreprenorii sa isi tina angajatii aproape, spune Dragos Petrescu, proprietar al grupului City Grill si secretar general al patronatului HORA, din industria ospitalitatii. Ce trebuie sa stie proprietarii de restaurante in aceasta perioada.

Companiile din ADEM ar putea aduce in Romania 10.000 de cutii de Euthyrox in urmatoarele doua saptamani

Companiile din Asociatia Distribuitorilor Europeni de Medicamente ADEM) au demarat deja procedurile legale de autorizarea importului paralel al medicamentului Euthyrox cu substanta activa levotiroxina sodica) in Romania si au posibilitatea de a aduce.

Start-Up Nation. Ministrul Economiei: Am semnat ordinul care va permite startup-urilor sa suspende implementarea proiectelor cu ajutorul certificatelor CSU

Firmele care s-au calificat la finantarile de maximum 200. 000 d elei fiecare prin programul Start-Up Nation 2018-2019 vor putea sa suspende implementarea planurilor de afaceri folosind noile certificate pentru situatie de urgenta CSU), pe care le va emite Ministerul Economiei, a declarat, vineri, pentru StartupCafe. ro, ministrul Virgil Popescu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )