Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Economiei, veste buna pentru milioane de angajati. Ce se va intampla cu salariile: Este cea mai buna masura pe care o putem face

Playtech Playtech,
Ministrul Economiei, veste buna pentru milioane de angajati. Ce se va intampla cu salariile: Este cea mai buna masura pe care o putem face

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Claudiu Nasui, declara ca ideea eliminarii impozitului pe salariul minim pe economie ramane valabila, asa cum a sustinut USR PLUS in campania electorala. Reprezentantul Guvrnului a transmis ca aceste schimbari benefice pentru milioane de angajati ar putea avea loc de anul viitor, incepand cu sectorul agriculturii. Este realizabila daca avem . continuă pe Playtech

MINISTRUL ECONOMIEI: Avem un blocaj semnificativ pe implementarea masurii 2 pentru IMM-uri

Claudiu Nasui, ministrul Economiei, a declarat, ieri, ca exista in acest moment un blocaj pe masura 2 a schemei de ajutor financiar pentru intreprinderile mici si mijlocii, in contextul pandemiei, dar ca va accelara procesul de solutionare a solicitarilor prin marirea numarului de angajati care se ocupa de acest lucru.

Veste teribila pentru copiii din Romania. Nu se intampla nici in 2021: Guvernul a facut anuntul trist

Statul s-a angajat, statul s-a sustras. Copiii din Romania nu primesc cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021. Amanarea e oficiala, aflam dintr-o ordonanta care a fost oficializata in ultima zi din 2020. Fara sprijin de la Guvern pentru copiii Romaniei: nu vor primi cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021 .

Veste buna de la ANCOM: cum te bucuri de mai mult internet cand calatoresti in afara Romaniei

ANCOM vine cu o veste buna la inceput de an, referitoare la volumul de date ce pot fi consumate in roaming, in spatiul european. ANCOM afirma ca, de la 1 ianuarie, a crescut volumul de date.

Prima veste buna a anului pentru Dinamo: Fanii anunta doua parteneriate in valoare de 800.000 de euro

Fanii dinamovisti, inscrisi in Programul DDB, anunta ca vor semna doua contracte de sponsorizare, cu o valoare totala de peste 800. 000 de euro.

Nasui, ministrul Economiei: CNIT, o companie de stat din subordinea Ministerului Economiei, nu face nimic pe bani multi Am trimis corpul de control. Este inacceptabil

Nu mai trebuie sa acceptam sa-si bata cineva joc de banii contribuabililor. CNIT, o companie de stat din subordinea Ministerului Economiei, nu face nimic pe bani multi. Compania exista de multi ani si ar trebui, in teorie, sa se ocupe de cursuri pentru specializarea personalului din turism, cursuri de turism de stat, scrie Claudiu Nasui ministrul economiei, antreprenoriatului si turismului, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul economiei, despre redeschiderea restaurantelor: Decizia se va lua in functie de evolutia epidemiologica

Claudiu Nasui, ministrul economiei, a raspus in exclusivitate la Antena 3 la trei intrebari referitoare la redeschiderea restaurantelor, la activele pe care ministerul economiei urmeaza sa le scoata la vanzare respectiv la stabilirea unui nou brand de tara.

Ministrul economiei, Claudiu Nasui: 2021 va fi un an greu. Statul trebuie sa se transforme din principal taxator in principal ajutator

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre prioritatile ministerului economiei in anul 2021, despre care a declarat ca va fi un an greu. El a subliniat faptul ca acesta este momentul in care statul trebuie sa se transforme din principal taxator in principal ajutator.

ANAF schimba regulile pentru toti romanii. Se intampla de luni pentru milioane de oameni

In baza unei Ordonante emise in vara, de la 11 ianuarie, Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) are acces direct la toate informatiile cu privire la conturile din banci persoanelor fizice si firmelor, arata un document oficial ANAF. ANAF schimba regulile pentru toti romanii incepand de la 11 ianuarie,Registrul central electronic pentru conturi de plati .

Veste ingrozitoare pentru toti romanii. Noua tulpina ucigasa covid-19 a ajuns in tara: ce simptome are o femeie

Medicii au dat o veste ingrozitoare pentru toti romanii. Din pacate, noua tulpina covid-19 din Marea Britanie a ajuns in tara. Iata ce simptome a prezentat femeia infectata cu varianta mai contagioasa a coronavirusului. Noua tulpina covid-19 a ajuns in Romania in noiembrie 2020, doctorii din Marea Britanie au descoperit o noua tulpina covid-19. Aceasta .

ANAF a facut anuntul pentru milioane de romani. Ce modificari sunt in 2021

Modelul declaratiei unice pentru persoanele fizice autorizate si alti profesionisti urmeaza sa se modifice, conform unui proiect de ordin pus in dezbatere de ANAF in ultima zi din 2020. Acesta nu se aplica acum, ci intai trebuie sa primeasca semnatura presedintelui ANAF si sa fie publicat in Monitorul Oficial pentru a intra in vigoare. Declaratie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )