Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, anunta salvarea Combinatului de Oteluri Speciale de la Targoviste: Nu lasam industria romaneasca sa fie taiata (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Economiei, Virgil Popescu, anunta salvarea Combinatului de Oteluri Speciale de la Targoviste: Nu lasam industria romaneasca sa fie taiata (VIDEO)

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, s-a deplasat vineri in judetul Dambovita, alaturi de premierul Ludovic Orban, intr-o vizita de lucru. Cu aceasta ocazie, Popescu a declarat ca nu va lasa industria. continuă pe B1

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, anunta noi ajutoare de stat pentru restaurante, pensiuni si alte firme HoReCa

Ministrul Economiei,Virgil Popescu, a declarat, miercuri, dupa sedinta pe care a avut-o cu premierul Ludovic Orban, ca restaurantele, pensiunile si alte firme din domeniul HoReCa vor putea obtine la anul noi.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: ELCEN va iesi din insolventa

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat miercuri ca producatorul de energie termica din Bucuresti, ELCEN, va iesi din insolventa. ELCEN Bucuresti, salvata de la insolventa nbsp.

Ministrul Economiei: Baticul nu te protejeaza de COVID

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, le transmite romanilor ca mastile din material textil nu ii protejeaza de COVID. Ministrul sustine ca mastile din comert care nu protejeaza de COVID vor trebui marcate ca atare.

Virgil Popescu anunta ca Elcen a depus proiecte pentru modernizarea a 3 centrale de energie termica in Bucuresti

Virgil Popescu a anuntat, intr-o conferinta de presa joi, ca Elcen a depus proiecte pentru modernizarea centralelor Progresul, CET Vest si Sud din Capitala, prin Fondul de Modernizare. Ministrul Economiei a adaugat ca este vorba de proiecte in valoare de 370 milioane euro, finantate prin acest Fond, incepand cu anul viitor. El a mai spus ca vor creste eficienta de exploatare si cea energetica de la 50%, cat este in prezent, la 97-98%. Primarul general Nicusor Dan a explicat ca astfel de actiuni vor face ca energia electrica si agentul termic sa fie mai ieftine si vor fi un mare plus pentru reducerea poluarii.

VIRGIL POPESCU: Finalizarea reactoarelor 3 si 4 va de la Cernavoda aduce securitate energetica definitiva pentru Romania

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, ieri seara, ca finalizarea reactoarelor 3 si 4 va aduce securitate energetica definitiva pentru Romania, conform news. ro.

VIRGIL POPESCU: Finalizarea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda va aduce securitate energetica definitiva pentru Romania

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, ieri seara, ca finalizarea reactoarelor 3 si 4 va aduce securitate energetica definitiva pentru Romania, conform news. ro.

VIRGIL POPESCU: Am spus foarte clar in programul de guvernare: taxele nu vor creste, nu vom taia salariile bugetarilor

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, infirma scenariul taierii salariilor bugetarilor si considera ca afirmatia economistului-sef al Bancii Nationale a Romaniei, Valentin Lazea, pe aceasta tema reprezinta, in contextul campaniei electorale, un sprijin personal pentru o posibila discutie, conform Agerpres.

Virgil Popescu, despre mastile de pe piata care nu protejeaza impotriva COVID: Raportul cu neregulile constatate de ANPC pleaca spre Parchetul General

Raportul cu neregulile constatate in privinta mastilor de protectie de catre comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor este trimis Parchetul General, afirma ministrul Economiei, Virgil Popescu. Cu o zi in urma, el spunea ca jumatate dintre mastile aflate pe piata nu protejeaza impotriva Covid, iar Ministerul Economiei va emite un ordin pentru a obliga comerciantii sa precizeze acest lucru in cazul produselor neconforme.

Virgil Popescu: Elcen va iesi din insolventa

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat miercuri ca producatorul de energie termica din Bucuresti, ELCEN, va iesi din insolventa. Ministrul sustine ca a fost gasita solutia cu Ministerul Finantelor si cu ANAF in asa fel incat sa fie compensate datoriile si taiate penalitatile, in baza OUG 692020.

Virgil Popescu, despre mastile neconforme: Raportul cu neregulile constatate de ANPC pleaca spre Parchetul General

Raportul cu neregulile constatate in privinta mastilor de protectie de catre comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor este trimis catre Parchetul General, afirma ministrul Economiei, Virgil Popescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )