Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Educatiei anunta noi modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat

B1 B1,
Ministrul Educatiei anunta noi modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat marti ca elevii de clasa a VIII-a si cei de clasa a XII-a vor avea la dispozitie noi modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat, pe care sa le. continuă pe B1

Ministerul Educatiei: Vom avea noi modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat VIDEO

Elevii de clasa a VIII-a si cei de clasa a XII-a vor avea la dispozitie noi modele de subiecte pe care sa le lucreze cat stau acasa, a declarat ministrul Educatiei, Monica Anisie, in cadrul unui interviu pentru Hotnews. ro. Variantele de subiecte sunt elaborate de Centrul National de Examinare si Evaluare si vor fi puse pe site-ul Ministerului Educatiei si trimise catre toate scolile.

Ministrul Educatiei, anunt pentru elevi si parinti. Ce se intampla cu anul scolar

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, anunta, in contextul informatiilor din spatiul public cu privire la eventuala inghetare a anului scolar, ca, deocamdata, nu se ia in discutie aceasta masura, specialistii lucrand la mai multe scenarii.

Ministrul de Interne anunta noi masuri in contextul starii de urgenta

Ministrul Afacerilor Interne Ion Marcel Vela a anuntat sambata ca activitatea cabinetelor stomatologice si activitatea mall-urilor va fi suspendata temporar incepand de duminica seara,. Circulatia persoanelor va fi limitata, intre orele 06:00 - 22:00 fiind recomandate doar deplasarile in interes de serviciu, la cumparaturi sau pentru activitati sportive individuale sau pentru nevoile animalelor de companie. intre orele 22:00 si 6:00, deplasarile sunt permise doar in acest scopuri.

Ministrul Educatiei: Nu se ingheata anul scolar! Asta trebuie sa fie foarte clar! (VIDEO)

UPDATE:Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a precizat, luni, pentru B1 TV caeste exlus scenariul inghetarii anului scolar din cauza pandemiei de coronavirus. Afirmatia acestiea vine dupace.

Monica Anisie, ministrul Educatiei, discuta marti, de la ora 13.30, la un interviu online pe HotNews.ro despre schimbarile din anul scolar, in contextul crizei de coronavirus

Monica Anisie, ministrul Educatiei si Cercetarii, participa marti, 24 martie 2020, de la 13. 30, la un interviu online pe Hotnews. ro, in cadrul caruia va discuta despre situatia scolilor din Romania in contextul crizei coronavirusului. Monica Anisie va raspunde la intrebari despre cat de oportuna este inghetarea anului scolar, despre ce se va intampla cu examenele nationale din acest an, dar si despre cum invata elevii online in aceasta perioada. Cititorii pot adresa intrebari ministrului Educatiei, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului, pana marti, ora 12. Comentariile vor fi moderate, iar cele care contin injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Ministrul Educatiei: Ne preocupam de modul in care elevii isi continua invatarea de acasa. Nu luam in calcul inghetarea anului scolar

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, luni, la Antena 3, ca este exclus ca elevii sa repete anul din cauza coronavirusului.

Ministrul Educatiei: Scenariul acesta al inghetarii anului scolar nu este luat in calcul. Exclus sa amanam examenele

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, luni, ca este exclus ca elevii sa repete anul din cauza pandemiei de coronavirus.

Anisie face noi precizari: Pentru elevii care sustin Evaluarea Nationala sau Bacalaureatul, vom prezenta variantele posibile luate in calcul daca se va prelungi starea de urgenta

Monica Anisie, ministrul Educatiei si Cercetarii, face noi precizari cu privire la posibilitatea de inghetare a anului scolar. Ministrul arata intr-un comunicat de presa ca la acest moment Ministerul Educatiei nu ia in calcul inghetarea anului scolar sau amanarea examenelor cu un an.

Expertii britanici anunta noi simptome ale infectiei cu COVID-19: in special tinerii isi pot pierde simtul gustului si am mirosului

Expertii britanici au identificat noi simptome la pacientii infectati cu noul coronavirus. Parerea specialistilor este ca acesti pacienti isi pot pierde simtul gustului si am mirosului. Asociatia.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )