Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ministrul Educatiei a anuntat ca vineri incepe distributia mastilor catre inspectoratele scolare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Educatiei a anuntat ca vineri incepe distributia mastilor catre inspectoratele scolare

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat, joi seara, la inceputul sedintei de Guvern, ca vineri va incepe distributia mastilor catre inspectoratele scolare, iar acestea le vor duce in unitatile de invatamant. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Educatiei a anuntat ca vineri incepe distributia mastilor catre inspectoratele scolare

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat, joi searA, la inceputul sedintei de Guvern, ca vineri va incepe distributia mastilor catre inspectoratele scolare, iar acestea le vor duce in unitatile de invatamant.

Monica Anisie: De vineri incepe distributia mastilor catre inspectoratele scolare

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a anuntat ca de vineri va incepe distributia masti.

CORONAVIRUS |Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Vineri incepe distributia mastilor de protectie catre inspectoratele scolare care le vor imparti apoi unitatilor de invatamant (VIDEO)

Vineri, 29 mai, va incepe distributia mastilor de protectie catre inspectoratele scolare care le vor imparti in unitatile de invatamant, unde vor fi folosite de elevii care se vor reintoarce in.

Oda pentru ministrul Educatiei din partea lui Claudiu Saftoiu:Anisie, profesorul care inalta, ca profesor si ministru, interesul pentru elevii romani

Directorul general al Editurii Didactice si Pedagogice, Claudiu Saftoiu, a scris, pe Facebook, in timpul dezbaterii motiunii simple impotriva ministrului Educatiei Monica Anisie, ca aceasta este profesorul care inalta, ca profesor si ministru, interesul pentru elevii si studentii romani si ca a-i cere demisia inseamna sa nu vrei educatie. Saftoiu face parte si din echipa de comunicare a ministrului Anisie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )