Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Educatiei, declaratie neasteptata inainte de redeschiderea scolilor, planificata luni

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei, declaratie neasteptata inainte de redeschiderea scolilor, planificata luni

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a admis ca pierderile provocate procesului educational de restrictiile pandemice nu vor putea fi recuperate in totalitate. continuă pe Antena3

Draft al ordinului comun al Ministerelor Educatiei si Sanatatii privind redeschiderea scolilor: Masca de protectie, purtata permanent de elevi si cadrele didactice si asigurarea distantarii de 1 metru, printre regulile cuprinse in document

Dupa negocieri dure care s-au purtat pana dupa miezul noptii, specialistii din cadrul Ministerului Educatiei si cel al Sanatatii au venit doar cu un draft al ordinului comun pentru reluarea activitaii din.

Ministrul Educatiei le cere primarilor sa gaseasca solutii privind transportul elevilor

Cu trei zile inainte de redeschiderea scolilor, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, face un apel catre primari sa incerce sa rezerve mijloace de transport pentru elevi, avand in vedere ca posibilitatea de infectare este foarte crescuta pe parcursul transportului.

Ministrul Educatiei: Nu are rost sa incercam sa schimbam infrastructura scolara de vineri pana luni, o infrastructura care n-a putut sa fie schimbata in cateva zeci de ani (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat vineri, cu trei zile inainte de redeschiderea scolilor, ca nu are rost sa incercam sa schimbam infrastructura scolara de vineri pana.

Ministrul educatiei, raspuns pentru Consiliul Elevilor: Am primit asigurari ca scolile sunt pregatite; avem 37 milioane de masti, peste un milion de litri de dezinfectant

Ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri ca a primit asigurari de la inspectoratele scolare ca scolile sunt pregatite sa inceapa, afirmand ca solicitarea Consiliului Elevilor ca prima saptamana sa se desfasoare tot online este una noua, dupa ce elevii au solicitat redeschiderea scolilor.

Ministerul Educatiei si Ministerul Sanatatii au finalizat ordinul comun pentru redeschiderea scolilor. Ce masuri se vor impune in unitatile de invatamant din Romania, incepand de luni (DOCUMENT)

Ministerul Educatiei si Ministerul Sanatatii au finalizat ordinul comun in care sunt prevazute masurile pentru redeschiderea scolilor, in data de 8 februarie. Elevii se vor intoarce luni in salile de.

Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei au finalizat ordinul comun care prevede masurile pentru redeschiderea scolilor - DOCUMENT

Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei au finalizat, joi seara, ordinul comun care prevede masurile pentru redeschiderea scolilor incepand de luni. Documentul urmeaza a fi publicat in Monitorul Oficial.

Cat de pregatite sunt autoritatile pentru inceperea scolii? Ce probleme au ridicat inspectorii scolari in videoconferinta cu ministrul Educatiei

Inspectorii scolari au participat, de la ora 11. 00, la o videoconferinta cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, dupa ce ministerul a transmis un draft al ordinului pe care il va semna cu ministerul Sanatatii privind masurile necesare pentru deschiderea scolilor incepand cu 8 februarie. in cadrul intalnirii, ministrul a admis ca ordinul omite anumite aspecte, pe care urmeaza sa le completeze dupa inca o discutie cu reprezentantii Ministerului Sanatatii. HotNews. ro a transmis livetext principalele declaratii. Vezi ce probleme au ridicat inspectorii din teritoriu.

Consiliul Elevilor: Redeschiderea scolilor si a universitatilor in conditii de siguranta - in continuare o nebuloasa

Consiliul National al Elevilor si Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania afirma ca redeschiderea scolilor si a universitatilor in conditii de siguranta este in continuare o nebuloasa, criticand procesul birocratic pe care unitatile de invatamant trebuie sa il parcurga pentru redeschidere si unele dintre prevederile ordinului comun.

Organizatiile de elevi si studenti critica lipsa de consultare din partea autoritatilor: Redeschiderea scolilor si a universitatilor, in continuare o nebuloasa

Consiliul National al Elevilor si Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania au transmis vineri un comunicat de presa in care critica lipsa unui dialog social mai larg in realizarea ordinului ministerial pentru redeschiderea scolilor si universitatilor din 8 februarie.

Pediatru celebru, despre redeschiderea scolilor: in rest, nu sunt multe motive de optimism

Redeschiderea scolilor nu aduce multe motive de optimism, atrage atentia dr. Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni pediatri din tara. Daca nu vor fi respectate regulile de catre adulti, spune specialistul, pot aparea imbolnaviri, iar unitatile de invatamant se vor inchide.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )