Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu: Profesorii vor primi bani inainte de sarbatori

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu: Profesorii vor primi bani inainte de sarbatori

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat ca profesorii vor primi bani inainte de sarbatori, ca urmare a unei hotarari judecatoresti care da castig de cauza cadrelor didactice. Ma. continuă pe Antena3

Discutie intre Ecaterina Andronescu si eleva Andreea Varga: Esti un copil inteligent, dar usor rebel (VIDEO)

Programa scoala trebuie schimbata intrucat este prea condensata, lucru care se poate face prin simplificarea ei, iar problema scolilor cu toatele in curti va fi rezolvata, a declarat ministrul Educatiei,.

Profesorii isi vor primi inainte de Paste banii obtinuti in instanta, promite Ecaterina Andronescu / Ea spune ca nu are nicio legatura cu campania electorala

Profesorii care au obtinut majorarile salariale in urma unor decizii judecatoresti definitive urmeaza sa isi primeasca banii inainte de sarbatori, a anuntat, sambata, ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu. Ea a spus, la Digi24, ca suma se ridica la 700 de milioane lei, iar banii au fost virati catre inspectoratele judetene, care vor face platile.

Titularizare 2019. Andronescu: Consiliul de administratie al scolii poate decide prelungirea contractelor profesorilor cu note mari la titularizare

Consiliile de administratie ale scolilor vor decide modificarea duratei contractului individual de munca din durata determinata de un an in contract individual de munca pe durata pe durata de viabilitate a postului, arata ordonanta de urgenta publicata miercuri in Monitorul Oficial. Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat pentru HotNews ca transformarea contractelor poate sa aiba loc in masura in care exista posturi disponibile.

Toate scolile si gradinitele trebuie sa aiba aviz ISU la acreditare. Andronescu: in viitoarea lege, aceste avize sa fie in responsabilitatea celor care detin cladirea scolii

Toate gradinitete si scolile trebuie sa aiba avize ISU, indiferent ca sunt de stat sau private, declara ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, dupa ce in sedinta de Guvern de saptamana trecuta propusese ca scolile de stat care urmeaza sa fie acreditate sa fie exceptate. Prevederea nu a trecut de sedinta de Guvern. Ministrul Educatiei a declarat pentru HotNews. ro ca va discuta cu cei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta sa nu exagereze in privinta cerintelor atunci cand elibereaza avizele de securitate la incendiu.

Ecaterina Andronescu: Niciodata nu voi spune ca educatia are un buget suficient de mare

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat vineri ca, in pofida criticilor privind subfinantarea sistemului, bugetul aprobat pentru Ministerul Educatiei este mai mare decat a fost in anii.

VIDEO foaiagoala: Confruntarea directa intre eleva care si-a scris nemultumirile pe foaia de examen si ministrul Educatiei: E prioritara digitalizarea cand avem scoli cu toalete in curte? / Ce a raspuns Andronescu

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, s-a intalnit cu eleva din Satu Mare care a scris sase pagini cu nemultumirile fata de sistemul de educatie in foaia de examen de la simularea bacalaureatului. Cele doua au stat fata in fata la Casa Mestesugarilor din Satu Mare, unde s-a desfasurat o intalnire a ministrului cu profesori, directori, inspectori scolari, parinti. foaiagoala: Ce a scris o eleva in foaia de examen de la simularea BAC 2019: Am decis sa protestez; nu mai vreau sa se faca modificari in timpul anului scolar si sa ma afecteze.

Profesorii care au obtinut majorari salariale in instanta vor primi banii inainte de sarbatori, anunta Andronescu

Ministrul Educatiei a anuntat, sambata, ca profesorii care au obtinut majorarile salariale in urma unor decizii judecatoresti definitive urmeaza sa isi primeasca banii inainte de sarbatori, precizand ca suma trasmisa inspectoratelor este una impresionanta, de 700 de milioane lei.

VIDEO Confruntare intre eleva Andy Varga si ministrul Ecaterina Andronescu despre problemele din Educatie

Confruntarea intre eleva Andreea Varga, cea care si-a exprimat nemultumirile vizavi de sistemul de invatamant, participand la protestul foaiagoala, si Ecaterina Andronescu a avut loc vineri, in Satu Mare, unde a avut loc o intalnire a ministrului cu profesori, directori ai unitatilor de invatamant, inspectori scolari, reprezentanti ai mediului de afaceri, parinti si primari despre modificarea legilor din Educatie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )