Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Educatiei face apel la calm: Nu avem decat patru elevi confirmati cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei face apel la calm: Nu avem decat patru elevi confirmati cu coronavirus

Se inchid scolile unde invata elevi confirmati cu coronavirus. Ministerul Educatieia transmis o procedura de urmat in toateunitatile de invatamant in cazul confirmarii unui elev cu coronavirus. continuă pe Antena3

Ministrul Educatiei face apel la calm: Nu avem decat patru elevi confirmati cu coronavirus

Se inchid scolile unde invata elevi confirmati cu coronavirus. Ministerul Educatieia transmis o procedura de urmat in toateunitatile de invatamant in cazul confirmarii unui elev cu coronavirus.

Ministrul Educatiei: Nu am luat in calcul suspendarea sau inchiderea unitatilor de invatamant sau a universitatilor

Ministrul Educatiei Nationale, Monica Anisie, afirma ca autoritatile nu au luat in calcul, pana in prezent, ideea inchiderii unitatilor scolare si a celor de invatamant superior si face un apel la autoritatile locale sa doteze scolile cu sapun si dezinfectant.

Ministerul Educatiei face consultare publica privind taierea orelor de la gimnaziu Oricine poate face propuneri prin completarea unor chestionare UPDATE

Ministerul Educatiei intreaba profesorii, parintii, dar si pe oricine doreste sa-si dea cu parerea, care sunt discipline de studiu care ar trebui sa nu se mai regaseasca in planurile cadru incepand din toamna, astfel incat sa fie puse in aplicare prevederile din modificarea legii educatiei, promulgata in noiembrie anul trecut de presedintele Klaus Iohannis, prin care se taie orele petrecute de elevi la scoala. Cine sunt specialistii care schimba planurile cadru de la preuniversitar Din toamna numarul de ore petrecut la scoala ar trebui redus.

Coronavirus |Ministrul Educatiei: Nu am luat in calcul suspendarea sau inchiderea scolilor

Ministrul interimar al Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca la momentul acesta nu a luat in calcul suspendarea sau inchiderea unitatilor de invatamant sau a universitatilor, pentru ca nu s-a confirmat niciun caz nou de imbolnavire cu coronavirus si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )