Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ministrul Educatiei, implicat intr-un scandal de coruptie

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei, implicat intr-un scandal de coruptie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, ar putea fi implicat intr-un scandal de coruptie. Inspectorii Curtii de Conturi au sesizat mai multe nereguli la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara. continuă pe Antena3

Restructurari in invatamant? Ce spune ministrul Educatiei

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a sustinut luni ca nu va exista o reducere a numarului de posturi in sistem si a apreciat ca fiind inadmisibil ca un document care contravine politicii Ministerului Educatiei.

DEZBATERE Ministrul Educatiei sustine Patriarhia in cruciada pentru ora de Religie

Elevii ar putea face solicitare pentru participarea la ora de Religie o singura data pe ciclu de invatamant primar, gimnazial, liceal). Asa a anuntat ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, care sustine propunerea controversata a Patriarhiei. Societatea civila atrage atentia ca astfel va fi incalcata decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR).

Ministrul Educatiei anunta ca sanctiuni pentru functionarii care au promovat proiectul nesemnat

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, afirma ca functionarii din minister care au promovat proiectul privind reducerea a mii de posturi din preuniversitar, pe care sustine ca nu l-a semnat, risca sanctiuni, precizand ca nu vor fi reduse peste 4. 000 de.

Ministrul Educatiei, urmarit de trecut: Curtea de Conturi a descoperit nereguli la Agronomie, pe cand Sorin Cimpeanu era rector - terenuri inregistrate cu valoarea de 1 leu

Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti a inregistrat in 2013 - pe cand rector era Sorin Mihai Cimpeanu, actualul ministru al Educatiei - nereguli in evidentele bunurilor de la stat pe care le aveau in administrare, spun inspectorii Curtii de Conturi a Romaniei, in cel mai recent raport dat publicitatii saptamana trecuta. Valoarea acestor bunuri nu este reevaluata si actualizata, unele terenuri fiind inregistrate cu valoarea de 1 leu, spune Curtea de Conturi.

Un fost sef al unei agentii de spionaj din Turcia a fost gasit mort intr-un parc din Bucuresti

Un fost sef al unei agentii de spionaj din Turcia a fost gasit mort intr-un parc din Bucuresti, anchetatorii suspectand ca barbatul, implicat intr-o lovitura de stat la Ankara, s-a sinucis, afirma surse citate de publicatia Daily Sabah .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )