Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ministrul Educatiei, la inceputul noului semestru: Semestrul al doilea reprezinta pentru noi, cadrele didactice, o provocare: incepem debirocratizarea!

B1 B1,
Ministrul Educatiei, la inceputul noului semestru: Semestrul al doilea reprezinta pentru noi, cadrele didactice, o provocare: incepem debirocratizarea!

Semestrul al doilea reprezinta pentru cadrele didactice o provocare intrucat se incepe debirocratizarea, a precizat ministrul Educatiei, Monica Anisie, intr-o postare de pe Facebook, de luni, cu ocazia inceputului. continuă pe B1

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA CLASA A VII-A. Anuntul facut de ministrul Educatiei

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca in curand vor fi publicate pe site-ul ministerului mai multe modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala in cazul elevilor care sunt acum in clasa a VII-a.

Ministrul Educatiei, 5 masuri pentru debirocratizare

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, anunta cinci masuri pentru debirocratizarea activitatii profesorilor care se aplica incepand de astazi. Altele vor intra in vigoare in perioada urmatoare.

Ministrul Educatiei: ii asigur pe toti colegii mei profesori ca vor primi maririle asa cum s-a stabilit prin lege. Nu exista nicio problema

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a dat asigurari ca, in acest an, profesorii isi vor primi slariile marite asa cum s-a stabilit prin lege. ii asigur pe toti colegii mei profesori ca vor primi.

Ministrul Educatiei: Elevii doresc inceperea cursurilor pe 1 septembrie, dar asta presupune inceperea anului scolar pe 15 august

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca este dificil de aplicat propunerea Consiliului Elevilor ca anul scolar sa inceapa la 1 septembrie, deoarece acest lucru presupune ca anul scolar sa inceapa in data de 15 august.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )