Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ministrul Educatiei, Liviu Pop: Pana in septembrie anul viitor trebuie sa avem proiectul Legii Educatiei Nationale

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei, Liviu Pop: Pana in septembrie anul viitor trebuie sa avem proiectul Legii Educatiei Nationale

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a spus ca pana anul viitor vom avea in Parlament proietul Legii Educatiei Nationale. Prin programul de guvernare si prin toate declaratiile publice am. continuă pe Antena3

Liviu Pop, dupa procesele deschise de inspectorii demisi: Vom vedea cine a avut dreptate. Pana atunci, sa respecte contractul de management, ca nu sunt pe persoana fizica

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a afirmat, vineri, la Arad, dupa ce mai multi inspectori scolari demisi in luna august au fost repusi in functie, in urma prceselor intentate Ministerului, ca deocamdata procesele sunt derulare, s-au supendat niste ordine, dar la final vom vedem cine a avut dreptate, relateaza News. ro. De asemenea, acesta a subliniat ca evaluarile care au stat la baza demiterilor nu-i apartin.

Suntem singurul stat din UE cu profesori necalificati

Tara noastra este singurul stat din Uniunea Europeana care mai are profesori necalificati, peste 4. 700, iar prin programul de formare sustinut cu fonduri europene vor fi specializati toti in urmatorii trei ani, alaturi de cadre didactice care vor urma a doua sau chiar a treia specializare, de proiect urmand sa beneficieze in total 55. 000 de profesori, a declarat Ministrul Educatiei , Liviu Pop, potrivit Agerpres.

Liviu Pop: Niciun baron nu s-a deranjat sa depuna oferte pentru manualele digitale de clasele III, IV si V

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca urmeaza sa se faca competitia intre autorii de manuale pentru clasele I, II si VI, in timp ce pentru clasele III, IV si V nu exista oferte depuse.

Ministrul Educatiei a facut anuntul care va afecta toti elevii. Ce se va intampla cu manualele scolare

Manualele de baza vor fi disponibile in format PDF si digital interactiv, pe platforma manuale. edu. ro, a fost anuntul ministrului Educatiei Nationale, Liviu Pop. Avem pe ordinea de zi proiectul legii.

Lantul de magazine Profi va investi anul viitor 50 milioane euro in extinderea retelei

Lantul de magazine Profi si-a planificat investitii de peste 50 milioane euro pentru anul viitor, cea mai mare parte in extinderea retelei si a bazei logistice, urmand sa ajunga la aproximativ 900 de unitati, a declarat directorul general al companiei, Daniel Carstea.

Lantul de magazine Profi va investi anul viitor 50 milioane euro in extinderea retelei si va ajunge la 900 de unitati

Profi Rom Food SRL, compania care administreaza reteaua magazinelor Profi, si-a planificat investitii de peste 50 milioane euro pentru anul viitor, cea mai mare parte in extinderea retelei si a bazei logistice, urmand sa ajunga la aproximativ 900 de unitati, a declarat pentru News. ro directorul general al companiei, Daniel Carstea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )