Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ministrul Educatiei: Luni, scolile si gradinitele din Bucuresti raman in scenariul hibrid Cel mai probabil, de marti vor fi suspendate cursurile fata in fata - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Educatiei: Luni, scolile si gradinitele din Bucuresti raman in scenariul hibrid Cel mai probabil, de marti vor fi suspendate cursurile fata in fata - UPDATE

Scolile si gradinitele din Bucuresti raman in scenariul hibrid pana la o decizie a Comitetului pentru Situatie de Urgenta Bucuresti, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Educatiei, Monica Anisie. Daca va decide sa se treaca la scenariul online, vom trece la sistemul online. Luni, scolile si gradinitele vor fi in scenariul 2, a spus Anisie. Ea a precizat ulterior ca, cel mai probabil, de marti cursurile vor trece in sistem online. continuă pe Hotnews

Anisie: Comitetul pentru Situatii de Urgenta va decide daca scolile si gradinitele din Bucuresti trec online

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca, deocamdata, scolile si gradinitele isi vor relua de maine, luni, 19 octombrie, cursurile in sistem hibri. Trecerea la scenariul rosu va fi decisa de Comitetul pentru Situatii de Urgenta, a mai spus Anisie.

Monica Anisie, intrebata daca se inchid scolile din Bucuresti: Ne pregatim sa fim in scenariul rosu, daca este necesar Peste 8.000 de tablete pentru elevi au stat in depozite doua saptamani

Tabletele cumparate de Ministerul Educatiei nu au ajuns in nicio scoala din Bucuresti, iar ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca peste 8. 000 de tablete au stat blocate intr-un depozit al Inspectoratului Scolar timp de doua saptamani. Ea a sustinut ca joi tabletele vor fi distribuite in toate sectoarele Capitalei. Ne pregatim sa fim in scenariul rosu, daca este necesar, a spus Monica Anisie.

Monica Anisie sustine ca elevii si copiii din Bucuresti trebuie sa se duca luni la scoala si la gradinita: Pentru dimineata, am convocat inspectorii scolari sa realizam planul de masuri privind predarea online

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat ca elevii si copiii din Bucuresti trebuie sa se duca luni la scoala si la gradinita. Tot luni, la ora 8:00, ministrul a convocat inspectorii scolari pentru a re.

MONICA ANISIE: Copiii din Bucuresti merg maine la scoala

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca elevii merg luni la scoala in Bucuresti si cel mai probabil de marti cursurile vor trece in sistem online, dupa ce incidenta COVID-19 in capitala anuntata in raportarea Grupului de Comunicare Strategica GCS) a urcat, astazi, la 3,02 cazuri la mia de locuitori.

Anisie anunta ca tabletele vor ajunge in toate unitatile de invatamant din Bucuresti in cursul zilei de azi

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca, in cursul zilei de joi, vor ajunge, in toate unitatile de invatamant din toate sectoarele Bucurestiului, tabletele pentru desfasurarea cursurilor online. Ea a precizat ca cele peste 8. 000 de tablete erau in depozitul Inspectoratului Scolar din 26 septembrie, dar reprezentantii institutiei au motivat ca, in aceasta perioada, mai multi inspectori au fost fie bolnavi de COVID-19, fie in carantina sau izolare, conform news. ro.

Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora despre inchiderea scolilor: Ar putea intra in scenariul rosu pentru 14 zile (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a explicat, in cursul zilei de duminica, ce se vaintamplacu scoliledin tara noastra, in contextul in care rata infectiilor cu noul coronavirus de tip.

Medicii din Bucuresti, pusi la zid. Ce le-a cerut DSP tuturor spitalele dupa explozia de cazuri COVID-19

In contextul pandemiei de COVID-19, situatia spitalelor din Bucuresti pare sa fie scapata de sub control. Dupa ce ieri, Romania a inregistrat 4. 016 cazuri, Directia de Sanatate Publica a trimis o solicitare urgenta catre toate spitalele din Bucuresti. Acestea au primit recomandari pentru organizarea cat mai rapida si mai eficienta a unitatilor sanitare pentru a .

Patru adolescenti, talhariti de alti sase tineri pe o strada din Bucuresti Toti cei implicati au intre 15 si 17 ani

Patru adolescenti au fost talhariti de alti sase tineri, care le-au luat banii, incidentul avand loc pe o strada din Bucuresti, potrivit Politiei Capitalei. Toti cei implicati au varste intre 15 si 17 ani.

Nicusor Dan, despre termoficarea din Bucuresti: Este o problema grea

Noul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, este de parere ca termoficarea din Bucuresti este o p.

Cele mai horror cartiere din Bucuresti. Viata aici e un calvar, putini pot trai asa

Potrivit locuitorilor sai, Bucurestiul este un oras foarte aglomerat, polaut si murdar. Cele mai multe pareri adunate de catre sociologi despre cel supranumit Micul Paris sunt negative. Cele mai horror cartiere din Bucuresti Astfel, peste 60% dintre respondentii unui studiu consiera ca orasul e ticsit, o treime dintre ei spune ca este foarte poluat, iar .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )