Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ministrul Educatiei, Monica Anisie: La nivel national, peste 70% dintre elevi si-au anuntat participarea la orele de pregatire pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Educatiei, Monica Anisie: La nivel national, peste 70% dintre elevi si-au anuntat participarea la orele de pregatire pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat (VIDEO)

Elevii din anii terminali s-au intors, marti, la cursuri pentru a incepe pregatirea pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat. Revenirea acestora la scoala este optionala si se face respectand o serie de. continuă pe B1

Ministrul Educatiei, Monica Anisie: La nivel national, peste 70% dintre elevi si-au anuntat participarea la orele de pregatire pentru Evaluarea Nationala si Bacalureat (VIDEO)

Elevii din anii terminali s-au intors, marti, la cursuri pentru a incepe pregatirea pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat. Revenirea acestora la scoala este optionala si se face respectand o serie de.

Monica Anisie: Ne gandim la sanatatea elevilor, dar vrem si ca acestia sa aiba sanse egale. De aceea, organizam in timp util sesiuni speciale pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a dat asigurari, intr-o interventie pentru B1 TV, ca a luat toate masurile necesare pentru ca elevii sa dea Evaluarea Nationala si Bacalaureatul in conditii de siguranta.

Peste 70% dintre elevi si-au anuntat participarea la cursurile de pregatire pentru examenele nationale

Reprezentantii Ministerului Educatiei au precizatca peste 70% dintre elevii din clasele terminale si-au anuntat intentia de a participa la cursurile de pregatire care au inceput azi.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )