Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase: Toata lumea vrea in centru. S-au aglomerat foarte mult scolile din aceasta zona

România Liberă România Liberă,
Ministrul Educatiei, Pavel Nastase: Toata lumea vrea in centru. S-au aglomerat foarte mult scolile din aceasta zona

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, s-a aratat ingrijorat de faptul ca scolile din centrul orasului sunt aglomerate, ceea ce a dus la existenta unei navete a elevilor si a cadrelor didactice in mediul urban, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Studenti din toata tara dezbat invatamantul universitar impreuna cu ministrul Educatiei si specialisti in domeniu

Studenti din toata tara, rectori de la universitatile din Bucuresti, dar si specialisti din Educatiei se intalnesc, in perioada 10-14 mai, la Congresul Studentilor din Romania CSR) in vederea unei dezbateri privind invatamantul universitar. La plenara ce va avea loc pe 12 mai, la Palatul Parlamentului, va fi prezent si ministrul Educatiei, Pavel Nastase.

Fara admitere in liceu, dar cu bacalaureat diferentiat. Anuntul facut de ministrul Educatiei

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, considera inoportuna reformarea metodologiei de acces in invatamantul liceal prin reintroducerea examenelor de admitere, insa spune ca ar putea fi.

Ministrul Educatiei ia in calcul introducerea bacalaureatului diferentiat

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, a declarat ca ia in calcul orice masura, inclusiv introducerea unui bacalaureat diferentiat, pentru a aduce sistemul de invatamant intr-o stare de.

Ministrul Educatiei le cere subalternilor sa iasa din birouri si sa coopereze cu marile companii pentru sustinerea invatamantului profesional

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, le cere angajatilor din subordine, din toate judetele, dar si autoritatilor locale, sa coboare din birouri pentru a coopera mai mult cu marile companii, in vederea sustinerii dezvoltarii invatamantului profesional, astfel incat specializarile formate in scoli sa tina cont de meseriile cautate de mediul economic.

Ministrul Educatiei nu exclude redeschiderea unor scoli de la sate, aratand ca naveta implica riscuri pentru elevi

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, a anuntat, joi, potrivit News. ro, ca va avea loc o reevaluare a situatiei scolilor inchise in ultimii ani, existand posibilitatea ca unele unitati de la sate sa fie redeschise. Ministrul a spus ca naveta implica riscuri pentru copii, iar microbuzele scolare sunt implicate saptamanal in accidente rutiere.

Ministrul Educatiei nu sustine reintroducerea examenelor de admitere in liceu, dar ia in calcul bacalaureatul diferentiat

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, considera inoportuna reformarea metodologiei de acces in invatamantul liceal prin reintroducerea examenelor de admitere, insa spune ca ar putea fi modificat examenul de bacalaureat, care sa devina diferentiat, in functie de specializarea in care a fost pregatit elevul, scrie News. ro.

Ministrul Educatiei Nationale, Pavel Nastase, la inaugurarea Inspectoratului Scolar Judetean Arad FOTO

Ministrul Educatiei Nationale, Pavel Nastase, a participat, joi, la Arad, la inaugurarea noului sediu al Inspectoratului Scolar Judetean ISJ).

A postat aceasta fotografie pe internet si toata lumea a ramas socata. Ce a urmat apoi este incredibil (VIDEO)

A postat aceasta fotografie pe internet si toata lumea a crezut ca aceasta tanara nu este doar anorexica, dar chiar ca acesta i s-a innodat. Putini au fost insa cei care au inteles.

Ministrul Educatiei: In nume personal, sustin vaccinarea elevilor. Nu am vorbit cu ministrul Sanatatii despre a face publica in scoli situatia elevilor vaccinati sau nevaccinati

Ministrul Educatiei spune ca, in nume personal, sustine vaccinarea elevilor, precizand ca pana acum nu a avut nicio discutie cu ministrul Sanatatii referitoare la posibilitatea publicarii in scoli a situatiei cu elevii care au fost sau nu vaccinati, aratand ca problema este de competenta Ministerului Sanatatii, scrie News. ro.

Ministrul Educatiei: in nume personal, sustin vaccinarea. Nu am vorbit cu ministrul Sanatatii despre a face publica situatia elevilor vaccinati sau nevaccinati

Ministrul Educatiei spune ca, in nume personal, sustine vaccinarea elevilor, precizand ca pana acum nu a avut nicio discutie cu ministrul Sanatatii referitoare la posibilitatea publicarii in scoli a situatiei cu elevii care au fost sau nu vaccinati, aratand ca problema este de competenta Ministerului Sanatatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )