Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ministrul Educatiei le spune profesorilor ca vor primi cele doua cresteri salariale in acest an

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Educatiei le spune profesorilor ca vor primi cele doua cresteri salariale in acest an

Ministrul Educatiei si Cercetarii MEC), Monica Anisie, da asigurari ca profesorii vor primi in acest an cele doua cresteri salariale prevazute de la 1 ianuarie si de la 1 septembrie si a precizat ca exista banii necesari in buget, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Ministrul Educatiei ii asigura pe profesori ca vor primi cele doua majorari salariale din acest an

Monica Anisie a dat asigurari ca profesorii vor beneficia de cele doua cresteri salariale prevazute de la 1 ianuarie si de la 1 septembrie, informeaza Agerpres. Ministrul Educatiei a declarat ca PNL va.

Ministrul Educatiei, la Antena 3: Banii pentru majorarea salariilor profesorilor sunt prevazuti in buget

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, marti, la Antena 3, ca banii pentru majorarea salariilor profesorilor sunt prevazuti in buget.

Ministrul Educatiei ia in considerare sa modifice structura anului scolar: Am primit peste 50 de puncte de vedere de la profesori, elevi si parinti

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, afirma ca pana in prezent au fost primite peste 50 de puncte de vedere de la profesori, elevi si parinti privind propunerea referitoare la structura anului scolar 2020-2021.

Ministrul Educatiei: Am primit peste 50 de puncte de vedere privind propunerea de structura a anului scolar 2020-2021

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, afirma ca pana in prezent au fost primite peste 50 de puncte de vedere de la profesori, elevi si parinti privind propunerea referitoare la structura anului scolar 2020-2021.

Klaus Iohannis a promulgat oficial legea. Ce categorii de romani vor primi mai multi bani in 2020

Noul an vine cu vesti bune pentru o parte din romanii care si asa nu o duc foarte bine din punct de vedere financiar. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului asigurarilor de stat pentru 2020. Legea a fost deja publicata in Monitorul Oficial. Klaus Iohannis a promulgat oficial legea Conform legii, bugetul asigurarilor sociale .

Sotia lui Victor Ponta s-a iubit cu Mihai Morar si Tudor Chirila. De ce s-au incheiat cele doua relatii ale Dacianei Sarbu

Daciana Sarbu, sotia fostului premier Victor Ponta, a avut o relatie de cateva luni cu Mihai Morar, in anul 2005. Dezvaluirea a fost facuta chiar de catre realizatorul radio si TV, care a fost cumparat de Daciana la un targ de barbati, eveniment care a avut loc in clubul Bamboo. Sotia lui Victor Ponta s-a .

Ministrul Muncii spune ca sunt 150.000 de functionari in plus. Ne agitam mult, dar nu suntem eficienti

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat faptul ca la minister se vor face evaluari riguroase pentru a se vedea eficienta angajatilor. Ministrul spune ca exista 150. 000 de oameni in plus in institutiile publice.

Programele Rabla si Rabla Plus vor primi finantare si in acest an, promite premierul Orban

Guvernul va continua sa finanteze Programele Rabla si Rabla Plus, care vor fi reluate, probabil, din luna martie, a declarat luni seara premierul Ludovic Orban. Programul Rabla s-a desfasurat an de an din 2005 incoace, iar Rabla Plus, pentru masini electrice si hibride, a avut in 2019 cel mai bun an.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )