Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Educatiei: Structura anului scolar nu a fost modificata. Informatiile care circula in spatiul public sunt false!

Adevărul Adevărul,
Ministrul Educatiei: Structura anului scolar nu a fost modificata. Informatiile care circula in spatiul public sunt false!

Ministerul Educatiei precizeaza, dupa ce in spatiul public a aparut un document care imita un ordin de ministru si care se refera la reluarea cursurilor in unitatile de invatamant, ca structura anului scolar 20192020 nu a fost modificata, iar acel document este un fals. MEC va face denunt penal pentru a fi identificate persoanele care au distribuit aceste inscrisuri false, care au rolul de a genera confuzii. continuă pe Adevărul

Anunt important al Ministerul Educatiei: structura anului scolar 2019-2020 NU a fost modificata

Ministerul Educatiei vine cu precizarea ca structura anului scolar 2019-2020 nu a fost modificata, ca raspuns la anunturile false de reincepere a scolii, aparute in mediul online.

De ce nu se ingheata anul scolar. Ministrul Educatiei a transmis un mesaj despre profesorii din Romania

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a exclus varianta inghetarii anului scolar. Oficialul a indemnat elevii si studentii sa fie atenti la informatiile pe care le citesc, mai ales la cele care vin din partea MEC, pentru a sti ce va urma, in contextul raspandirii bolii. De ce nu se ingheata anul scolar. Ministrul Educatiei, mesaj despre .

Ce inseamna inghetarea anului scolar. Cele 3 scenarii luate in calcul de ministerul Educatiei

In ultima perioada au tot existat discutii pe tema inghetarii anului scolar si, de fiecare data Ministrul Educatiei, Monica Anisie a venit cu dezmintiri si cu scenarii, tocmai in ideea de a demonta aceste zvonuri. Ce inseamna inghetarea anului scolar Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a exclus, la un moment dat, varianta inghetarii anului scolar. Oficialul .

Ministerul Educatiei anunta ca va face denunt penal in cazul anunturilor false de reincepere a anului scolar

Ministerul Educatiei anunta ca va face denunt penal in cazul anunturilor false de reincepere a anului scolar, distribuite pe retelele de socializare. Organele abilitate sa identifice persoanele care se fac vinovate pentru distribuirea unor inscrisuri false, anunta Ministerul intr-un comunicat.

MINISTRUL EDUCATIEI: in scurt timp MEC va anunta ce se va intampla cu examenele nationale, cand se vor relua cursurile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a informat, printr-o postare pe Facebook, ca in scurt timp Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) va transmite ce se va intampla cu examenele nationale, cand vor putea fi reluate cursurile si care vor fi deciziile cu privire la sustinerea licentei, dizertatiei, titularizarii si examenelor pentru gradele didactice.

MINISTRUL EDUCATIEI: Trebuie sa contribuim la mentinerea echilibrului emotional al elevilor, al parintilor si al intregii societati

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, afirma, intr-o scrisoare deschisa adresata cadrelor didactice, ca acestea trebuie sa contribuie la mentinerea echilibrului emotional al elevilor, al parintilor si, nu in ultimul rand, al intregii societati. Anisie ii incurajeaza pe dascali sa ii tina pe elevi conectati la educatie si spune ca se lucreaza la scenarii care sa compenseze efectele acestei crize. Masurile care vor fi luate . ) vor avea in vedere ca elevii nostri sa nu sufere si sa nu piarda de pe urma acestei suspendari a cursurilor, mai spune Anisie, precizand ca variantele privind sustinerea examenelor nationale pentru elevi, dar si cele pentru unele cadre didactice, vor fi unele oneste, realiste si transparente.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, anunt despre scoli: Circula tot felul de stiri false. Anuntam curand cand se reiau cursurile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune intr-un mesaj pe o retea de socializare ca vestile care circula despre deschiderea scolilor sunt false si anunta ca, in scurt timp, va anunta ce se va intampla cu examenele nationale si cand vom putea relua cursurile.

Ministrul Educatiei, Igor Sarov: 92% din elevi sunt antrenati in procesul educational la distanta

Si domeniul educational a fost luat prin surprindere de pandemia de COVID-19. in contextul restrictiilor impuse, Ministerul Educatiei, Culturii si Cercetarii a elaborat mai multe documente pentru a asigura procesul de invatare la distanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )