Libnet.ro
UNICEF

07:45

MINISTRUL ENERGIEI, ANTON ANTON: Scopul OUG 114 - cresterea preturilor gazelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL ENERGIEI, ANTON ANTON: Scopul OUG 114 - cresterea preturilor gazelor

Preturile gazelor cresc din cauza faptului ca, in prezent, contractele se fac pe o perioada mai indelungata, iar acesta este scopul OUG 114/2018, a declarat ministrul Energiei, Anton Anton, ieri, in cadrul unei vizite de lucru la Sucursala de Productie Energie Electrica din Iernut. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: PSD si ALDE au premeditat crima impotriva Pilonului 2 de pensii.Mentinerea prevederilor din OUG 114 vor duce la disparitia lui

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii acuza pe cei din coalitia PSD-ALDE ca au stiut din timp despre efectele OUG 114 si ca, daca aceasta s-ar mentine, s-ar ajunge la disparitia Pilonului 2 de pensii.

Ludovic Orban, mesaj ferm pentru Guvern: Abrogati OUG 114. Treziti-va in ceasul al 12-lea si renuntati la aceste taxe aberante (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, cere abrogarea ordonantei de urgenta 114 si spune ca mentinerea prevederilor ordonantei ar duce la disparitia Pilonului doi de pensii, dupa ce prim-ministrul Viorica Dancila a an.

ANTON ANTON: Am constatat cu ingrijorare ca preturile gazelor cresc

Ministrul Energiei, Anton Anton, alaturi de secretarul de stat Robert Tudorache si directorul general al Romgaz, Adrian Volintiru, au desfasurat, astazi, la Iernut, vizita Sucursalei de Productie Energie Electrica.

DRAGOS PETRESCU, ROMANIAN BUSINESS LEADERS: OUG 114 va afecta in primul rand IMM-urile, nu companiile straine

Ordonanta de Urgenta 114/2018 va afecta, cel mai mult, firmele romanesti, IMM-urile, nu companiile straine, care vor gasi, intotdeauna, solutii pentru a face fata prevederilor actului normativ, a afirmat, ieri, Dragos Petrescu, membru al Fundatiei Romanian Business Leaders RBL).

Ludovic Orban: Abrogati OUG 114. Comisia Europeana critica dur ordonanta, spunnd ca ar putea fi reduse investitiile private

PNL cere din nou Guvernului sa abroge Ordonanta lacomiei, a declarat, vineri, liderul PNL, Ludovic Orban. El a spus ca liberalii au obtinut un draft al raportului elaborat de Comisia Europeana privind economia Romaniei, in care expertii europeni critica in termeni duri prevederile Ordonantei 114, atragand atentia ca investitiile private ar putea fi reduse, pentru ca nerealizarea proiectiilor bugetare initiale ale Guvernului in 2018 ar putea duce la noi taxe si impozite in acest an.

IANUARIE FINANCIAR OUG 114 - marul discordiei dintre autoritati

Ordonanta de Urgenta nr. 114 adoptata pe neasteptate de Guvern, in ultimele zile ale anului trecut, si intrata in vigoare la 1 ianuarie 2019, a condus la reactii dure din partea mediului de afaceri, in special din sectoarele energetic si bancar.

Drumuri pline de gropi si lasate de izbeliste. Cresterea preturilor la materiale l-a alungat pe constructorul care le intretinea

Drumurile judetene din Botosani, pe anumite sectoare, arata ca dupa bombardament. Colac peste pupaza, din cauza cresterii preturilor la materialele de constructii, firma care se ocupa cu reparatia acestora si-a reziliat contractul. in momentul de fata nu are cine sa repare soselele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )