Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ministrul Energiei nu cunoaste pretul la carburanti: N-am carnet, nu alimentez

Adevărul Adevărul,
Ministrul Energiei nu cunoaste pretul la carburanti: N-am carnet, nu alimentez

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat joi ca nu cunoaste daca pretul carburantilor s-a majorat, deoarece nu are carnet si nu alimenteaza, precizand ca ministerul pe care il conduce nu are competente in acest domeniu. continuă pe Adevărul

Ministrul Energiei, declaratie halucinanta: N-am carnet, nu sunt sofer. Nu alimentez si nu cunosc pretul

Declaratie halucinanta a ministrului Energiei, Toma Petcu. Membrul guvernului a declarat intr-o conferinta de presa ca nu stie daca pretul carburantilor s-a majorat in ultima vreme, pentru ca nu es.

Ministrul Energiei, intrebat daca a observat cresteri de preturi la carburanti: N-am carnet, nu sunt sofer

Ministrul Energiei, Toma Petcu, sustine ca nu stie daca pretul carburantilor a crescut, deoarece nu are carnet de sofer si nu conduce. N-am carnet, nu sunt sofer. Sincer, nu alimentez si nu cunosc pretul, a spus joi Toma Petcu. Acesta a mai spus ca Ministerul Energiei nu are competente in acest domeniu, legat de majorarea pretului la carburanti.

Ministrul Energiei, despre scumpirea carburantilor: N-am carnet, nu alimentez si nu cunosc pretul

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat intr-o conferinta de presa ca nu cunoaste daca pretul carburantilor s-a majorat in ultima vreme, intrucat nu este sofer si nu alimenteaza la.

Ministrul Energiei: ExxonMobil si OMV Petrom vor anunta decizia finala privind investitiile din Marea Neagra la inceputul anului viitor

Companiile ExxonMobil si OMV Petrom vor comunica la inceputul anului viitor decizia finala privind investitiile din Marea Neagra, a anuntat joi ministrul energiei, Toma Petcu.

Meteorologii avertizeaza ca ne asteapta o iarna grea. Ministrul Energiei: Toti suntem pregatiti!

Meteorologii avertizeaza ca ne asteapta o iarna grea. Ministrul Energiei, Toma Petcu, a anuntat ca Guvernul ia in calcul un scenariu mult mai pesimist decat anul trecut, asa ca vrea ca toti.

Ministrul Energiei vrea sa listeze 10% din Hidroelectrica, in loc de 15%

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca a prezentat saptamana trecuta o nota de informare in Guvern privind listarea a 10% din actiunile Hidroelectrica, procentul fiind redus de la 15% cat se propusese initial.

Comisarul european Miguel Arias Canete: Comisia Europeana depune tot efortul necesar ca proiectul BRUA sa continue/ Ministrul Energiei: Toate statele implicate, inclusiv Ungaria si Austria, si-au asumat ca vor derula acest proiect

Comisia Europeana va depune tot efortul necesar ca proiectul gazoductului BRUA Bulgaria-Romania-Ungaria-Austria) sa continue, a declarat joi, la Bucuresti, comisarul european pentru energie si schimbari climatice, Miguel Arias Canete, la finalul reuniunii ministeriale a initiativei de cooperare regionala in Centrul si Sud-Estul Europei CESEC) in domeniul energiei. Este adevarat ca au fost anumite evenimente recente, dar prima faza are deja finantarea si va merge mai departe, a mai spus Canete facand referire la anuntul Ungariei din luna iulie ca nu va mai duce conducta BRUA pana in Austria.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )