Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ministrul Energiei: Situatia energetica din 21 aprilie a fost cu mult mai grava decat in varful din aceasta iarna

România Liberă România Liberă,
Ministrul Energiei: Situatia energetica din 21 aprilie a fost cu mult mai grava decat in varful din aceasta iarna

Situatia inregistrata in 21 aprilie a fost cu mult mai grava decat cea inregistrata in varful din aceasta iarna, a declarat sambata ministrul Energiei, Toma Petcu, dupa intrunirea unei noi sedinte a comandamentului special constituit pe fondul caderilor masive de zapada din ultimele zile, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 21 aprilie 2017. Chiar daca nu ai ajuns la destinatie, drumul pe care esti iti va aduce multe satisfactii

CE sta scris iN ASTRE AZI.

Curs valutar 21 aprilie. Continua deprecierea leului fata de euro

Cursul valutar valabil vineri, 21 aprilie, indica o continuare a tendintei leului de a se deprecia fata de euro .

21 aprilie in istorie: S-a infiintat Roma. Statul roman preia controlul asupra minelor

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 21 aprilie .

MACRO NEWSLETTER 21 Aprilie 2017

Creditul acordat rezidentilor din Polonia si-a accelerat cresterea anuala in martie 2017, pana la 4,9%, de la 4,5% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 0,2%, in conditiile in care creditul acordat gospodariilor populatiei si-a accelerat cresterea anuala pana la 4,4%, de la 4,3% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 0,2%.

Locuintele sociale, repartizate pe 21 aprilie. Cate persoane se afla pe lista

Dupa ce au aprobat in luna martie lista cu repartizarea locuintelor sociale, vineri, 21 aprilie, alesii locali vor inmana cheile noilor chiriasi.

Dragnea, amenintare voalata pentru prim-vicepresedintele Comisiei Europene: Daca dumnealui crede ca in situatia internationala din ce in ce mai complicata o atitudine buna si corecta fata de Romania nu este benefica, s-ar putea sa fie o greseala

Liviu Dragnea a transmis joi o amenintare voalata la adresa prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, cu care s-a intalnit de dimineata. Vorbind despre atitudinea Comisiei Europene fata de Romania in privinta MCV si aderarii la Schengen, Dragnea a spus: Daca dumnealui crede sau daca oficialii europeni cred ca in situatia internationala din ce in ce mai complicata atat din Europa, cat si din lume o atitudine buna si corecta fata de Romania nu este benefica, s-ar putea sa fie o greseala.

Sa fie limpede! Raport privind calitatea apei potabile in Bucuresti din 20 aprilie 2017

Analiza efectuata in data de 20. 2017 56 de puncte de control stabilite de catre Directia de Sanatate Publica si Autoritatea Municipala de Reglementare a Serviciilor Publice si 181 de puncte de.

Aproximativ 49 de protestatari au fost retinuti in Turcia in timpul manifestatiilor fata de referendumul din 16 aprilie

Aproximativ 49 de persoane au fost retinute, marti, in timpul protestelor din Turcia impotriva rezultatului referendumului care i-a acordat presedintelui Recep Erdogan prerogative extinse .

Marturisirile SOCANTE ale unui student francez din Cluj! A fost BATUT MAR in localul Janis Club

Un tanar de origine franceza in varsta de 21 de ani, marturiseste ca a fost batut in localul Janis Club din Cluj. Spune ingrozit ca are un plasture urias in dreptul arcadei s.

Lumea fotbalului ZGUDUITA din nou! Un fost international englez, mort la doar 44 de ani (FOTO)

Fotbalistul de origine engleza Ugo Ehiogu s-a stins din viata la varsta de 44 de ani, dupa ce sportivul a suferit un stop cardiac. Anuntul a fost facut vineri, clubul de fotbal Tottenham Hotspur,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )