Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ministrul Energiei: Sustin in totalitate dreptul de preemptiune al Primariei Capitalei de a achizitiona Elcen

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Energiei: Sustin in totalitate dreptul de preemptiune al Primariei Capitalei de a achizitiona Elcen

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a afirmat, luni seara, la B1 TV, ca sustine in totalitate dreptul de preemptiune al Primariei Capitalei de a achizitiona Elcen sau activele din aceasta societate. continuă pe Hotnews

Ministrul Energiei, de acord cu initiativa Primariei Capitalei de a cumpara ELCEN. Virgil Popescu: Este ok sa fie totul integrat si modernizat. Va fi tot mai bine daca se incep lucrarile (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a declarat ca sprijina initiativa Primariei Generale a Capitalei de a cumpara ELCEN. El a explicat ca nu se va intampla nimic peste noapte, dar a subliniat ca va fi din ce.

Ministrul Energiei sprijina ideea preluarii ELCEN de catre Primaria Capitalei

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunta ca sprijina ideea avansata de primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, de preluare a companiei ELCEN de catre administratia locala.

Ministrul energiei: Nu vor fi probleme cu energia electrica sau gazele naturale

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat luni ca nu vor fi probleme in privinta aprovizionarii.

Virgil Popescu, ministrul Energiei: Nu privatizam nimic. Statul trebuie sa fie actionar majoritar in toate companiile de interes strategic national

Ministrul Energiei, Virgil Popescu da asigurari romanilor ca Guvernul nu intentioneaza sa privatizeze nimicsi este de parere ca statul trebuie sa fie actionar majoritar in toate companiile de interes.

Clarificari in scandalul facturilor la curent! Ministrul Energiei: Clientii vor fi automat transferati in piata concurentiala, la cel mai mic pret

Autoritatile fac in sfarsit lumina in scandalul facturilor uriase la energia electrica! Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anuntat vineri ca Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei va obliga printr-un ordin furnizorii de energie electrica sa se indrepte spre clientii de pe piata reglementata cu cea mai buna oferta din portofoliul lor, de pe piata libera.

Ministrul Energiei neaga acuzatiile legate de privatizari: Statul, actionar majoritar in toate companiile de interes strategic

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a negat acuzatiile legate de privatizari, sustinand ca statul ar trebui sa fie actionar majoritar in toate companiile de interes strategic, lucru care se va si intampla.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )