Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul energiei Toma Petcu ar fi internat intr-un spital din Romania

Hotnews Hotnews,
 Ministrul energiei Toma Petcu ar fi internat intr-un spital din Romania

Ministrul energiei Toma Petcu este internat intr-un spital din Romania pentru tratament de scurta durata, informeaza Ministerul Energiei. Ca atare in va relua activitatea in scurt timp. Intre timp, atributiile ministrului au fost delegate secretarului de stat Robert Tudorache, mai precizeaza Ministerul Energiei. Romania TV informase ca ministrul s-ar afla intr-o clinica din Viena. UPDATE este internat in spital pentru o afectiune superficiala si va reveni la birou in maximum doua saptamani, a declarat, marti, pentru AGERPRES, Teodora Metiu, consilier personal al ministrului. continuă pe Hotnews

Ministrul Energiei, Toma Petcu, este internat la spital. ALDE informeaza ca speculatiile referitoare la posibilitatea inlocuirii din functie sunt doar speculatii

Ministrul Energiei, Toma Petcu, este internat la spital de la sfarsitul saptamanii, surse informand ca ar avea probleme de sanatate serioase, el aflandu-se la acest moment sub tratament.

Ministrul Toma Petcu, internat intr-un spital din Romania. Ministerul Energiei:isi va relua activitatea in scurt timp

Ministerul Energiei a precizat oficial, marti, ca ministrul Toma Petcu este internat intr-un spital din Romania pentru un tratament de scurta durata si isi va relua activitatea in scurt timp.

Ministrul Energiei a fost internat de urgenta in Austria. De ce boala ar suferi Toma Petcu

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a fost internat de urgenta intr-o clinica din Austria, acolo unde va fi supus unei interventii chirurgicale, noteaza Romania TV. Anterior, el a cerut Guvernului sa.

Caz SOCANT intr-un spital din Ufa, Rusia! Un pensionar cu piciorul in ghips obligat sa se TARASCA pe scari pentru ca liftul nu functiona (VIDEO)

Caz strigator la cer intr-un spital din Ufa, Rusia. Un pensionar care avea piciorul in ghips a fost obligat sa coboare scarile tarandu-se pentru ca liftul era defect de doi ani. De asemenea,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )