Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, NU demisioneaza: Dacian Ciolos asteapta ancheta ANI in cazul site-ului cu 14 vizitatori, cedat pentru 800.000 de lei (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, NU demisioneaza: Dacian Ciolos asteapta ancheta ANI in cazul site-ului cu 14 vizitatori, cedat pentru 800.000 de lei (VIDEO)

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, in pericol. Grigorescu a fost convocat de premierul Dacian Ciolos la Palatul Victoria dupa scandalul legat de declaratia de avere. Seful guvernului a anuntat insa. continuă pe B1

Premierul Dacian Ciolos asteapta decizia ANI pentru ministrul Victor Grigorescu

Premierul Dacian Ciolos va avea in cursul zilei de vineri o intalnire cu ministrul Energiei, Victor Grigorescu, potrivit unor surse oficiale. in urma discutiilor este posibis ca Grigorescu.

Ministrul Energiei discuta astazi cu Dacian Ciolos despre scandalul in care este implicat

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu se va intalni astazi cu premierul Dacian Ciolos, potrivit unor surse oficiale consultate de News. ro.

Surse: Premierul Ciolos va avea vineri o discutie cu Victor Grigorescu, in urma careia ministrul Energiei ar putea pleca din Guvern. Suspiciunile asupra lui Grigorescu au pornit de la dezvaluirile Romaniei Libere

Premierul Dacian Ciolos va avea in cursul zilei de vineri o intalnire cu ministrul Energiei, Victor Grigorescu, informeaza News. ro citand surse oficiale. in urma acestei intalniri este posibil ca Victor Grigorescu sa piarda functia de membru al Guvernului.

Victor Grigorescu, ministrul Energiei, a primit 800.000 de lei din inchirierea unui site care nu functioneaza

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a anuntat ca a incasat o suma de 792. 000 de lei din cedarea folosintei unui site dedicat analizei politicilor comerciale ale Uniunii Europene, insa acesta nu este activ in acest moment si nu poate fi accesat. Tranzactia a fost realizata prin Turks Caicos, un paradis fiscal, si este verificata si de catre Agentia Nationala de Integritate ANI).

Ministrul Energiei a intrat in vizorul ANI dupa ce nu a trecut in declaratia de avere un bun pretios: Este vorba despre un site de pe urma caruia Victor Grigorescu a castigat 791.500 de lei in cateva luni

Ministrul Energiei Victor Grigorescu a declarat miercuri ca bunul mobil pretios pe care nu l-a putut face public pana acum in declaratia de avere este un site, informeaza HotNews. in contextul.

Ce bun pretios l-a adus in atentia ANI pe ministrul energiei, din cauza ca nu a dorit sa-l declare: Un site pe care l-a inchiriat cu 791.500 lei catre un off-shore

Ministrul energiei Victor Grigorescu sustine ca bunul mobil pretios pe care nu l-a putut declara pana acum din motive de confidentialitate este un site. L-a inchiriat de doua ori, cateva luni, cu 791. 500 de lei. Este o platforma online dedicata politicilor europene, dupa cum a declarat Grigorescu la sfarsitul sedintei de Guvern de miercuri, intrebat de jurnalisti daca a intrat in legatura cu Agentia Nationala de Integritate ANI), care a inceput o investigatie asupra averii ministrului. Declaratia de miercuri a ministrului ridica noi semne de intrebare. Vezi in text care sunt acestea. Guvernul nu a transmis niciun punct de vedere legat de investigatia ANI asupra ministrului energiei, in ciuda insistentelor indelungate ale HotNews. ro.

Compania Nationala a Uraniului, ajutor de stat de 62 de milioane de lei

Compania Nationala a Uraniului va primi un ajutor de stat in suma totala de 62 de milioane de lei pentru o perioada de sase luni, a anuntat miercuri ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

Am inchiriat o platforma online cu 792.000 de lei, dar am trecut totul in declaratiile de avere

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, sustine ca, in perioada 1 aprilie 2014 - 31 martie 2015, a cedat drepturile de folosinta asupra unei platforme de Internet pentru suma de 792. 000 de lei, insa aceste informatii figureaza in declaratiile sale de avere, se arata intr-un comunicat al Ministerului Energiei.

Spirit de afacerist. Ministrul Energiei a incasat 800.000 de lei din inchirierea unui site care e pe locul 50.763 in Romania, cu 14 vizite zilnice

Ministrul Energiei, Victor Vlad Grigorescu, a venit cu lamuriri legate de declaratia sa de avere controversata, care l-a si adus in atentia Agentiei Nationale de Intergritate. Acesta a castiga o.

Spirit de afacerist. Ministrul Energiei a incasat 800.000 de lei din inchirierea unui site care e pe locul 50.763 in Romania, cu 14 vizite zilnice (FOTO)

Ministrul Energiei, Victor Vlad Grigorescu, a venit cu lamuriri legate de declaratia sa de avere controversata, care l-a si adus in atentia Agentiei Nationale de Intergritate. Acesta a castiga o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2605 seconds )