Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ministrul de Externe din Singapore va ajunge in Coreea de Nord, inaintea summitului Trump-Kim

Adevărul Adevărul,
Ministrul de Externe din Singapore va ajunge in Coreea de Nord, inaintea summitului Trump-Kim

Ministrul singaporez de Externe Vivian Balakrishnan va ajunge la Phenian, joi, cu doar cateva zile inainte de summitul dintre presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-un, a declarat Guvernul de la Singapore, conform Reuters. continuă pe Adevărul

Trump spune l-ar invita cu siguranta pe Kim Jong Un n SUA, daca summitul din Singapore decurge bine

Donald Trump a declarat joi ca l-ar invita cu siguranta pe liderul nord-coreean Kim Jong Un in vizita in Statele Unite, in cazul in care negocierile din timpul summitului din Singapore, pe 12 iunie, decurg bine, relateaza The Associated Press.

Spatiul aerian din Singapore va fi restrictionat n timpul summitului dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Spatiul aerian din Singapore va fi restrictionat in timpul summitului dintre Donald Trump si Kim Jong-un, au anuntat miercuri Organizatia Aviatiei Civile Internationale ICAO) si Administratia Federala a Aviatiei din SUA FAA), scrie Reuters.

Apar primii sponsori ai ntlnirii Trump-Kim. Organizatia laureata a premiului Nobel, care se ofera sa suporte costurile summit-ului din Singapore

Campania Internationala pentru Abolirea Armelor Nucleare ICAN), laureata a premiului Nobel pentru Pace, se ofera sa sustina costurile intalnirii istorice dintre liderul Coreei de Nord, Kim Jong Un, si presedintele SUA, Donald Trump, inclusiv sa plateasca hotelul, informeaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )