Libnet.ro
UNICEF

22:15

MINISTRUL DE FINANTE: Situatia Primariei Bucuresti la datorii arata rau. Arata o administrare proasta a banului public

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL DE FINANTE: Situatia Primariei Bucuresti la datorii arata rau. Arata o administrare proasta a banului public

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca a gasit companii care nu au avut o analiza a situatiei financiare facuta in ultimii 15 ani, printre acestea aflandu-se si Primaria Municipiului Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: Situatia Primariei Bucuresti la datorii arata rau. Arata o administrare proasta a banului public Au fost alocati bani pentru plata subventiilor. Plata catre subventie nu s-a facut. Unde au ajuns acesti bani si la cine?

Am cerut o situatie a modului in care au fost cheltuiti banii publici in institutiile statului, a declarat ministrul Finantelor, Florin Citu, intr-o declaratie de presa transmisa pe Facebook. Situatia pe care am primit-o a fost departe de a fi imbucuratoare. Am gasit companii care nu au avut o analiza a situatiei economice financiare facuta in ultimii 10-15 ani, a spus el.

MINISTRUL DE FINANTE: Situatia datoriilor Primariei Bucuresti arata o proasta administrare a banului public

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca a gasit companii care nu au avut o analiza a situatiei financiare facuta in ultimii 15 ani, printre acestea fiind si Primaria Municipiului Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )