Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministrul de Finante: Vesti uriase pentru angajatii part-time

România Liberă România Liberă,
Ministrul de Finante: Vesti uriase pentru angajatii part-time

Guvernul trebuie sa ia masurile necesare pentru ca angajatii part-time cu venituri mici sa nu fie ob. continuă pe România Liberă

Vesti proaste pentru fanii Simonei Halep. Jucatoarea nu va reprezenta Romania la Fed Cup

Vesti proaste pentru fanii Simonei Halep! Desi aceasta a fost trecuta pe lista oficiala pentru meciurile Romaniei de la Fed Cup cu Canada, Halep nu va juca la Cluj. Simona Halep va sta in tribune la Cluj.

Guvernul promite Ordonanta de Urgenta pentru angajatii part-time care au taxele mai mari ca veniturile

Guvernul Vasilica Dancila pregateste o Ordonanta de Urgenta pentru marirea salariilor brute ale bugetarilor incadrati cu norme part-time, care acum trebuie sa plateasca taxe mai mari decat salariile nete.

Lia Olguta Vasilescu: Vom emite o Ordonanta de Urgenta prin care sa fie acordate sume compensatorii pentru angajatii part-time din sistemul bugetar

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat marti ca Executivul va emite in urmatoarea sedinta o Ordonanta de Urgenta un prin care sa fie acordate sume compensatorii angajatilor part-time din sectorul bugetar. Reamintim ca sindicatele din invatamant reclama faptul ca personalul nedidactic cu jumatate sau un sfert de norma pierde bani din salariu.

OFICIAL: Amenzi URIASE pentru cei care nu SCAPA de AMBROZIA din curte

Proiectul de lege privind combaterea ambroziei a fost adoptat de deputati cu 264 de voturi si o abtinere. Ambrozia este considerata cea mai alegergena planta din tara noastra. Amenzile pentru incalcarea.

Viorica Dancila, veste buna pentru angajatii part-time

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, la debutul sedintei de Guvern, ca Executivul va aproba o ordonata de urgenta prin care angajatilor cu contracte part-time li se vor retine contributii doar pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3555 seconds )