Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a anuntat ca nu ia in calcul modificarea conditiilor Programului Prima Casa

B1 B1,
Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a anuntat ca nu ia in calcul modificarea conditiilor Programului Prima Casa

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a declarat ca nu va modifica conditiile programului Prima Casa. Aceasta a adaugat ca in prezent sunt disponibile 280 de milioane de lei. in plus, ministerul. continuă pe B1

Ministrul Finantelor: Guvernul nu ia in calcul modificarea conditiilor pentru programul Prima Casa

Guvernul nu ia in calcul modificarea conditiiloe pentru programul Prima Casa, a declarat Anca Dragu, ministrul Finantelor. Aceasta a afirmat ca in acest moment are loc o analiza cu privire la banii disponibili in banci, fiind posibile redistribuiri ale fondurilor.

Dragu: Nu intentionam modificarea conditiilor Programului Prima Casa

Conditiile Programului Prima Casa nu vor fi modificate si in prezent sunt 280 de milioane lei disponibili, a declarat ministrul Finantelor Anca Dragu, ea precizand totodata ca in aceste moment ministerul analizeaza daca se impune o redistribuire a fondurilor nefolosite de unele banci, transmite Mediafax.

Ce se intampla cu programul Prima Casa. Anuntul facut de ministrul Finantelor

Ministerul Finantelor Publice MFP) nu ia in calcul modificarea programului Prima Casa, ci analizeaza posibilitatea redistribuirii plafoanelor existente de la bancile care mai au fonduri catre.

Anca Dragu: judetele Galati, Dambovita si Teleorman inregistreaza cele mai mici venituri pe locuitor

Judetele Galati, Dambovita si Teleorman inregistreaza cele mai mici venituri pe locuitor, de 2. 500 de lei, in timp ce la polul opus, cu venituri de peste 3. 500 de lei pe locuitor, se afla judete precum Tulcea, Ilfov, Valcea, Hunedoara, Salaj sau Bistrita Nasaud, potrivit ministrului Finantelor Publice, Anca Dragu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )