Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministrul Finantelor anunta ca portalul Imminvest.ro este live

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Finantelor anunta ca portalul Imminvest.ro este live

Ministrul Finantelor, Florin Citu anunta ca portalul Imminvest. ro este live si ca au fost inregistrate peste 2500 de cereri in prima ora. El sustine ca exista doar un risc major, acela ca liderul PSD MArcel Ciolacu, vaslasul lui Dragnea la propriu vrea sa opreasca acest program. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Finantelor, Florin Citu: Cresterea pensiilor, o decizie politica pe care trebuie sa o ia Guvernul

Majorarea pensiilor din toamna este o decizile politica pe care trebuie sa o ia Guvernul, a declarat ministrul Finantelor, Florin Citu, duminica seara la Digi24. Dar in acest moment, acel capitol de cheltuieli are alocate sumele respecitive, mai spune ministrul.

Cum explica ministrul Finantelor renuntarea la somajul tehnic pentru o parte din bugetari

Nu este nevoie de reforme precum introducerea somajului tehnic pentru o parte din bugetari, in prezent, a declarat ministrul de Finante, Florin Citu, la Digi24. El subliniaza ca schimbarea sistemului trebuie sa vina din informatizarea aparatului public, nu din masuri pe termen scurt.

Florin Citu crede ca economia Romaniei isi va reveni: vom fi mai eficienti si mai competitivi!

Ministrul Finantelor, Florin Citu, considera ca masurile luate la primele semne ale crizei de catre guvernul pe care il reprezinta vor face ca economia Romaniei sa isi revina, iar lipsa lor ne-ar fi pus in situatia in care sa nu avem pe ce sa ne bazam.

Ministerul Finantelor anunta ca deficitul bugetar a urcat la 1,67% din PIB dupa primele trei luni

In contextul crizei provocata de COVID-19 in Romania, Minsiterul Finantelor Publice a anuntat luni un deficit bugetar care a crescut in martie cu aproape 10 miliarde lei, ajungand la 1,67% din Produsul.

Ministrul Agriculturii anunta ca peste criza de coronavirus se suprapune o seceta extrema

Peste criza COVID-19 se suprapune o seceta cumplita si extrema, cum nu a mai fost de multi ani, si exista pericolul compromiterii culturilor de toamna, afirma ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Ministrul Economiei anunta ca sunt un milion de contracte de munca suspendate

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat ca sunt un milion de contracte de munca suspendate, din care mai mult de jumatate beneficiaza de somajul tehnic.

Ministrul Sanatatii anunta ca autoritatile nu se vor grabi cu o decizie legata de redeschiderea scolilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca autoritatile nu se vor grabi cu o decizie legata de redeschiderea scolilor, intrucat au vazut din experienta Frantei, care a deschis partial scolile ca primele semne nu sunt incurajatoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )