Libnet.ro
UNICEF

19:31

Ministrul Finantelor confirma ca salariul minim nu va creste de la 1 noiembrie: Decizia se va lua in urmatoarele zile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Finantelor confirma ca salariul minim nu va creste de la 1 noiembrie: Decizia se va lua in urmatoarele zile

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat duminica seara ca in zilele urmatoare este posibil ca Guvernul sa anunte data de la care va creste salariul minim pe economie. continuă pe Wall-Street Ro

Teodorovici: Salariul minim creste cel mai trziu de la 1 ianuarie

Salariul minim va creste cel mai tarziu de la 1 ianuarie, data fiind acum in analiza Guvernului, a declarat duminica la Antena 3 Eugen Teodorovici, ministerul Finantelor, potrivit Mediafax.

Ministrul Finantelor face dezvaluiri. Cum vor creste salariile romanilor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici,a aratat duminica seara la Antena 3 cum vor creste salariile romanilor. Salariul minim brut garantat in plata va fi diferentiat in functie de nivelul de studii.

Ministrul Finantelor nu se teme de remaniere: Sunt preocupat sa imi fac treaba mea. Decizia o ia premierul

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, afirma, referitor la remanierea guvernamentala, ca decizia in acest sens o ia premierul intrebat daca ii este teama de o posibila remaniere, ministrul.

Iata cine va avea salariul minim 900 de euro in 2019!

Salariul minim ar putea ajunge la 900 de euro in Spania, potrivit unui proiect de buget agreat de premierul Pedro Sanchez cu liderul Podemos, Pablo Iglesias. Este vorba de o marire aproximativ 22%, cea mai mare din .

Proiect: Familiile monoparentale aflate n dificultate ar putea primi indemnizatii speciale echivalente cu salariul minim brut pe economie

Mai multi parlamentari au depus la Senat un proiect legislativ care prevede ca familiile monoparentale al caror venit mediu lunar este mai mic decat 1,5 salarii minime brute pe tara sa beneficieze de indemnizatii lunare, incepand de la 1 ianuarie, echivalente cu salariul minim brut pe economie care este in prezent de 1. 900 de lei. Indemnizatiile se acorda in anumite conditii, una dintre acestea referindu-se la obligatia copiilor din famiile respective de a merge la scoala.

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )