Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ministrul Finantelor: Cresterea pensiilor depinde de executia bugetara; dublarea alocatiilor nu este cuprinsa in buget

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Finantelor: Cresterea pensiilor depinde de executia bugetara; dublarea alocatiilor nu este cuprinsa in buget

Cresterea pensiilor depinde de executia bugetara, iar in ceea ce priveste dublarea alocatiilor, aceasta nu este cuprinsa in bugetul pentru acest an, a declarat, joi, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, potrivit Agerpres. Daca, in ceea ce priveste cresterea pensiilor, care erau in bugetul initial, am spus foarte clar ca depinde de executia bugetara. Vom vedea cum merge executia bugetara. Presiunile pe buget sunt foarte mari. Ne uitam la toate categoriile de cheltuieli importante din buget. Trebuie sa facem o reevaluare si vom veni cu o solutie in zilele urmatoare. Deficitul a crescut semnificativ si, repet, trebuie sa fim toti solidari in acest moment, a afirmat Citu. continuă pe Hotnews

Florin Citu spune ca cresterea pensiilor depinde de executia bugetara

Cresterea pensiilor depinde de executia bugetara, iar in ceea ce priveste dublarea alocatiilor, acea.

Florin Citu: Dublarea alocatiilor nu se face. Ce spune despre cresterea pensiilor

Ministrul Finantelor, Florin Citu a exclus, joi, o dublare a alocatiilor pentru copii in 2020 si a pus sub semnul intrebarii majorarea punctului de pensie cu 40%, prevazuta in legea pensiilor si cuprinsa in bugetul pe 2020. El a spus insa ca nu a vazut niciun proiect de lege privind reducerea cheltuielilor cu salariile bugetarilor.

Citu, despre cresterea pensiilor si taierea salariilor: Va trebui sa luam masuri importante pentru tot anul. Putem amana o parte din cheltuieli

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat luni, dupa sedinta de Guvern, ca toate cheltuielile bugetare vor fi reevaluate, tinand cont de faptul ca 8 miliarde se vor duce pe somaj si concedii medicale. Va trebui sa luam decizii importante la rectificarea bugetara. Putem amana o parte din cheltuieli.

Daianu: Cresterea pensiilor cu 40% nu trebuie facuta sub nicio forma. Sa amanam inclusiv cheltuieli militare

Romania trebuie sa-si recantareasca toate cheltuielile, sa amane din ele, inclusiv pe cele militare, si sa le regandeasca pe cele rigide, iar cresterea pensiilor cu 40% nu trebuie sub nicio forma facuta, poate cel mult o indexare cu rata inflatiei a celor mai mici pensii, sustine presedintele Consiliului Fiscal, Daniel Daianu.

Cresterea pensiilor, programata pentru luna septembrie, ar putea fi amanata

Cresterea tuturor pensiilor incepand cu data de 1 serptembrie 2020, asa cum a fost programata prin noua lege a pensiilor initiata de Guvernele PSD, ar putea fi amanata din cauza efectelor negative pe care pandemia le are deja asupra economiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )