Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, despre noul Cod Fiscal: Pierd cei care nu desfasoara afaceri corecte

B1 B1,
Ministrul Finantelor, Darius Valcov, despre noul Cod Fiscal: Pierd cei care nu desfasoara afaceri corecte

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a declarat in cadrul emisiunii Capital TV, difuzata la B1 TV, ca, odata cu aparitia noului Cod Fiscal, cei care vor pierde sunt evazionistii, cei care nu fac afaceri. continuă pe B1

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, despre noul Cod Fiscal: Pierd cei care nu desfasoara afaceri corecte (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a declarat in cadrul emisiunii Capital TV, difuzata la B1 TV, ca, odata cu aparitia noului Cod Fiscal, cei care vor pierde sunt evazionistii, cei care nu fac afaceri.

Codul Fiscal, in aer? Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a fost pus sub acuzare pentru trafic de influenta

Procurorii DNA au dispus efectuarea urmaririi penale fata de ministrul Finantelor, Darius Valcov, pentru trafic de influenta in calitate de primar al municipiului Slatina.

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, adus la DNA

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, s-a prezentat, vineri seara, la sediul DNA. El a fost adus de procurori, dupa ce a iesit dintr-o emisiune TV.

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, acuzat ca a luat mita doua milione de euro

Ministrul Finantelor Darius Valcov este acuzat de trafic de influenta, fiind suspectat ca, in calitate de primar al orasului Slatina, ar fi intervenit in favoarea unui om de afaceri in atribuirea unor contracte, cel din urma promitandu-i 20 la suta din sumele incasate.

Ministrul Finantelor, Darius Valcov: TVA-ul la carne va scadea anul acesta la 9%

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a declarat in cadrul emisiunii Capital TV, difuzata la B1 TV, ca anul acesta TVA-ul la carne va scadea la 9%. TVA-ul la carne va scadea anul acesta la 9%. Am discutat.

Ministrul Finantelor, Darius Valcov: TVA-ul la carne va scadea anul acesta la 9% (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a declarat in cadrul emisiunii Capital TV, difuzata la B1 TV, ca anul acesta TVA-ul la carne va scadea la 9%. TVA-ul la carne va scadea anul acesta la 9%. Am discutat.

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, dus cu mandat la sediul DNA. Ofiterii l-au asteptat la iesirea din sediul B1 TV

Ministru Finantelor, Darius Valcov, a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie. El urmeaza sa fie audiat de procurori, care inca nu au precizat despre ce fapte ar fi vorba. Conform unor surse judiciare, Darius Valcov are calitatea de suspect intr-un dosar privind fapte din perioada in care a fost primar al municipiului Slatina.

Valcov: Noul Cod Fiscal nu este perfect, poate fi imbunatatit

Noul Cod Fiscal nu este perfect si poate fi imbunatatit, a declarat joi ministrul Finantelor, Darius Valcov, la Giurgiu, adaugand ca nu ar accepta niciodata sa renunte la masuri dupa unul sau doi ani de.

Ministrul Finantelor, acuzat ca a luat mita doua milioane de euro pentru favorizarea unui om de afaceri

Ministrul Finantelor Darius Valcov este acuzat de trafic de influenta, fiind suspectat ca, in calitate de primar al orasului Slatina, ar fi intervenit in favoarea unui om de afaceri in atribuirea unor contracte, cel din urma promitandu-i 20 la suta din sumele incasate. La iesirea din sediul DNA, Valcov le-a declarat jurnalistilor ca se considera nevinovat si ca nu a luat mita.

Angela Rosca (TaxHouse), despre Noul Cod Fiscal, in emisiunea de business WALL-STREET 360

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta 9-14 martie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, analizeaza tendintele momentului in fiscalitate.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )