Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ministrul Finantelor, despre OUG 114: Sper sa avem cat mai repede o adoptare a acestei ordonante

Antena3 Antena3,
Ministrul Finantelor, despre OUG 114: Sper sa avem cat mai repede o adoptare a acestei ordonante

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a facut declaratii referitoare la modificarile ordonantei114. intrebat daca e vointa politica pentru a fi modificata, Teodorovici a spus ca vointa. continuă pe Antena3

Danca, despre OUG 114: Va scumpi tot. Banii din Pilonul II se vor face sursa de venit la stat pentru infractorii Dragnea si Valcov

Partidul National Liberal a facut o analiza cu efectele Ordonantei 114 pentru viata noastra de fiecare zi si concluziile sunt devastatoare, afirma purtatorul de cuvant al formatiunii, Ionel Danca, precizand, intre altele, ca facturile la energie pentru consumatorii non-casnici vor creste cu aproape 50%, iar ratele la credite vor exploda in perioada urmatoare.

Danca (PNL), despre OUG 114: Scumpeste tot, fura ce li se cuvine pensionarilor si desfiinteaza practic Pilonul II de pensii

PNL a facut o analiza asupra efectelor Ordonantei 114, cunoscuta si ca Ordonanta lacomiei, iar concluziile sunt devastatoare, anunta Ionel Danca, purtatorul de cuvant al partidului. Nu stiu voi,.

Ministrul Finantelor, la audierea in Parlament: OUG 114 sustine autoritatile publice locale

Ministrul Finantelor da raportul in Parlament in scandalul taxelor. Eugen Teodorovici a fost chemat de USR in plenul Camerei Deputatilor pentru a discuta despre controversata ordonanta 114. Este vorba de.

EUGEN TEODOROVICI: OUG 114 sustine autoritatile publice, prin Fondul de Dezvoltare

Ordonanta de Urgenta 114/2018 sustine autoritatile publice locale prin intermediul Fondului de Dezvoltare, sectorul constructiilor si dezvoltarea patrimoniului, a declarat, ieri, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

TEODOROVICI, CU PRIVIRE LA OUG 114: Cum putem sa luam bani de la Pilonul II?

Statul roman nu are intentia ca prin Ordonanta 114 sa ia vreun ban de la Pilonul II, ci doar a dat posibilitatea deponentilor de a-si transfera contributiile pe viitor, a declarat, astazi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, la Parlament.

Teodorovici: OUG 114 este actul normativ cel mai curajos si indraznet aparut dupa Revolutie

Ordonanta 114 este actul normativ cel mai curajos si indraznet aparut dupa Revolutie, a declarat luni ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, in plenul Camerei Deputatilor.

Teodorovici: OUG 114 este actul normativ cel mai curajos si indraznet aparut dupa Revolutie. Vom promova alternative, daca vor fi echitabile pentru cetateni

Ordonanta 114 este actul normativ cel mai curajos si indraznet aparut dupa Revolutie, a declarat luni ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, in plenul Camerei Deputatilor. El a precizat ca, daca va fi nevoie, vor exista alternative, dar doar daca acestea sunt echitabile pentru cetateni.

Teodorovici: OUG 114 nu spune ca statul va lua vreun ban de la Pilonul II

Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, a negat, marti, ca statul doreste sa ia bani din Pilonul II de pensii si foloseasca eventualii bani virati de la Pilonul II la Pilonul I de pensii pentru investitii.

Teodorovici: OUG 114 este actul nomativ cel mai curajos si ndraznet de dupa Revolutie

Exista aceasta deschidere pentru dialog din partea tuturor ministrilor din Guvern, a declarat Eugen Teodorivici, ministrul Finantelor Publice, in plenul Camerei Deputatilor. Stire in curs de actualizare .

OUG 114 ar putea fi aprobata tacit: La cererea lui Teodorovici, Senatul a amanat dezbaterea

Comisia pentru buget-finante a Senatului a amanat, marti, dezbaterea OUG 114 in domeniul fiscal, la solicitarea ministrului Finantelor Eugen Teodorovici, care a motivat ca au fost depuse mai multe amendamente la proiect.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )