Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ministrul Finantelor este asteptat sa anunte astazi rezultatele controlului de la Primaria Capitalei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Finantelor este asteptat sa anunte astazi rezultatele controlului de la Primaria Capitalei

Ministrul Finantelor Florin Citu este asteptat astazi sa anunte rezultatele controlului de la Primaria Capitalei. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Finantelor: Avem, in luna septembrie, cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 si pana astazi (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat luni ca in spetembrie a fost inregistrata cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 si pana in prezent. Potrivit datelor anuntate de Institutul.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca luni va prezenta concluziile raportului facut dupa controlul la Primaria Capitalei: Sunt probleme mari acolo!

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta, printr-o postare pe Facebook, ca luni va prezenta concluziile raportului facut de departamentul de Inspectie Economica la Primaria Municipiului.

Premierul Orban se intalneste luni cu reprezentantii Federatiei Sanitas, la intalnire urmand sa participe ministrul Sanatatii si ministrul Finantelor Membrii Federatiei declansasera de miercuri greva japoneza

Premierul Ludovic Orban se intalneste luni la ora 13 cu reprezentantii Federatiei Sanitas, la intalnire urmand sa participe ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si ministrul Finantelor, Florin Citu, arata un comunicat transmis duminica seara de biroul de presa al Guvernului. intalnirea are loc pe fondul nemultumirii membrilor Federatiei Sanitas, care anuntasera proteste pana cand vom obtine conditii decente de munca, deblocarea posturilor pentru cele doua sisteme si respectarea legislatiei cu caracter salarial, potrivit reprezentatilor Federatei Sanitas.

Trump, pregatit pentru mitinguri electorale. Casa Alba spune ca mai este asteptat un test

Presedintele republican Donald Trump a anuntat vineri ca este pregatit sa isi reia campania electorala cu o serie de mitinguri in weekend, dupa ce Covid-19 l-a pus pe tusa pentru o saptamana in lupta impotriva contracandidatului sau Joe Biden pentru Casa Alba, relateaza Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )