Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, masuri fiscal-bugetare pentru 2019

Antena3 Antena3,
Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, masuri fiscal-bugetare pentru 2019

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a prezentat, la Palatul Victoria,masurile fiscal-bugetare si in domeniul investitiilor publice. Va pot da cateva exemple de ce anume se poate finanta. in. continuă pe Antena3

Guvernul impune taxa pe lacomie pentru banci! Anuntul facut de ministrul Finantelor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a explicat marti, la Guvern, ca Executivul va introduce de la 1 ianuarie 2019 o taxa pe lacomiepentru banci. Potrivit proiectului de Ordonanta prezentat.

Ce mai prevede proiectul de la Finante: Ministrul de Interne va gestiona modul n care sunt folositi banii pentru operatiuni precum folosirea investigatorilor sub acoperire, colaboratorilor ori informatorilor

Proiectul de act normativ prezentat marti seara de ministrul finantelor, Eugen Teodorovici, cuprinde si un articol referitor la constituirea unor depozite in lei sau valuta pentru operatiuni speciale. Modul de planificare, evidenta, utilizare, justificare si control al depozitului prevazut se stabileste prin ordin al ministrului afacerilor interne.

Pretul gazelor naturale ar putea fi plafonat incepand de la 1 ianuarie 2019 si pana in 2022

Pretul gazelor naturale ar puteafi plafonat la 68 lei/MWh, incepand de la 1 ianuarie 2019 si pana la 28 februarie 2022, a anuntat marti ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, informeaza.

Cum mareste Guvernul povara fiscala de pe o zi pe alta, dupa ce Dancila, Teodorovici si Dragnea au promis ca nu vor creste nicio taxa si nu vor introduce niciun impozit nou n mandatul lor

Guvernul a decis sa mareasca pe neasteptate povara fiscala in Romania. Practic, vor fi introduse, de la 1 ianaurie 2019, impozite noi si vor creste altele care se aplica deja, desi nu mai sunt nici doua saptamani inainte de finalul anului. Aceasta decizie este in totala contradictie cu promisiunile facute de premierul Viorica Dancila, ministrul finantelor Eugen Teodorovici si seful PSD Liviu Dragnea ca nu vor veni cu impozite noi sau cu majorari de taxe in mandatul lor.

LIVETEXT/VIDEO Guvernul introduce taxa pe lacomie pentru banci / Teodorovici prezinta modificarile de taxe si impozite pentru 2019 DOCUMENT

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, prezinta modificarile de taxe si impozite pentru 2019. Potrivit documentului elaborat de finante, Guvernul va introduce taxa pe lacomie care vizeaza bancile.

Au crescut salariile si pensiile, dar au crescut si preturile. Cum explica Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici a afirmat, marti, la Punctul de intalnire, de la Antena 3, ca Spunea un habarnist ca inflatia ajunge la final de an la 12%. Uitati-o ca e la 3,5%, exact pe cat ne-am estimat noi bugetul p.

Vladimir Putin cere masuri rapide pentru dotarea Rusiei cu arme capabile sa penetreze scuturile antiracheta

Vladimir Putin a cerut marti masuri rapide pentru inarmarea Rusiei cu arme capabile sa penetreze scuturile antiracheta, scrie agentia oficiala de presa TASS.

Claudiu Cazacu, XTB Romania: Previziuni economice pentru 2019

La ultima emisiune Profesionistii in Investitii din acest an, am trecut in revista principalele evolutii ale economiei globale si locale din acest an impreuna cu Claudiu Cazacu, analist sef la XTB Romania, care a facut si cateva previziuni pentru 2019,.

VIDEO/DOCUMENT Guvernul introduce taxa pe lacomie pentru banci, plafoneaza pretul la gaze si scade comisionul administratorilor de pensii private / Lista masurilor anuntate de Teodorovici

Introducerea unei taxe pe lacomie, plafonarea pretului la gaze pentru trei ani si scaderea comisionului in cazul administratorilor fondurilor de pensii private sunt cateva dintre masurile prezentate, marti seara, de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Acestea se vor regasi intr-o ordonanta de urgenta care va fi adoptata de guvern la finalul acestui an.

VIDEO Guvernul introduce taxa pe lacomie pentru banci, plafoneaza pretul la gaze si scade comisionul administratorilor de pensii private / Lista masurilor anuntate de Teodorovici

Introducerea unei taxe pe lacomie, plafonarea pretului la gaze pentru trei ani si scaderea comisionului in cazul administratorilor fondurilor de pensii private sunt cateva dintre masurile prezentate, marti seara, de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Acestea se vor regasi intr-o ordonanta de urgenta care va fi adoptata de guvern la finalul acestui an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )