Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ministrul Finantelor, Florin Citu, are datorii de 300.000 de euro

Antena3 Antena3,
Ministrul Finantelor, Florin Citu, are datorii de 300.000 de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a depus declaratia de avere. Florin Citu are trei terenuri, dobandite prin donatii. Are o casa si un apartament, un cont la Raiffeisen Bank si un credit de 303. continuă pe Antena3

Declaratia de avere a ministrului Finantelor. Florin Citu are datorii de 300.000 de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a depus declaratia de avere. Florin Citu are trei terenuri, dobandite prin donatii. Are o casa si un apartament, un cont la Raiffeisen Bank si un credit de 303.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ministrul Finantelor, Florin Citu: Astazi facem inca un pas pentru a avea aceasta Romanie normala

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca duminica, in ziua celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale, se face inca un paspentru a avea o Romanie normala. Am.

Florin Citu, despre deficitul bugetar: Ministerul Finantelor a imprumutat azi 332 de milioane de euro. Bugetul nu avea bani de pensii si salarii pentru foarte multe ministere (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Ministerul pe care il conduce s-a imprumutat cu 332 de milioane de euro pentru a acoperi deficitul lasat.

Florin Citu: in doua saptamani, de cand am venit eu, am reusit sa facem economii la dobanzi de aproape 300 de milioane de lei (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Romania are nevoie de investitii straine, iar faptul ca a facut pana acum imprumuturi la o dobanda.

Ministrul Finantelor face acuzatii grave: Banii care trebuiau sa ajunga pentru cheltuieli sociale erau folositi pentru baroni locali

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca rectificarea bugetara era necesara. Potrivit ministrului, rectificarea are rolul de a indrepta si de a repara toate prostiile facute de PSD in ultimii trei.

Cum a gasit Florin Citu economia dupa Guvernul PSD: Nu erau alocati bani pentru salarii la multe ministere, dar 1,4 miliarde de lei au fost transferati catre primariile PSD (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a vorbit, miercuri, la Dosar de politician despre neregulile lasate in urma de guvernarea PSD, precizand, printre altele ca social-democratii nu au prevazut in buget ba.

Florin Citu anunta ca au intervenit modificari la rectificare: Deficitul se va duce spre 4,4%, anul acesta

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a fost prezent la sedinta Consiliului Economic si Social CES) in care proiectul de rectificare a primit aviz favorabil. Acesta a fost rugat de un membru al sindicatelor, care nu stia daca presa a scris corect ca deficitul dupa rectificare va fi de 4,3%, sa spuna care este de fapt procentul.

SALARIUL MINIM. Anuntul-soc facut de ministrul Finantelor: Se va renunta, este discriminatoriu

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat ca de anul viitor se va renunta la salariul minim diferentiat pentru studiile superioare, deoarece este discriminatoriu. Romania.

Ministrul Finantelor revizuieste deficitul bugetar pentru acest an la 4%

Deficitul bugetar pentru 2018 va fi revizuit la peste 4%, de la 2,76%, cat a fost tinta asumata la inceputul anului, a anuntat, intr-un interviu acordat Bloomberg, ministrul Finantelor, Florin Citu, preluat de Profit. ro.

Ministrul Finantelor: Daca foloseam metoda PSD, puteam sa reducem deficitul din pix. Viorica Dancila si Eugen Teodorovici nu si-au asumat acest buget (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca daca guvernul liberal ar fi apleat la metoda PSD ar fi putut sa reduca deficitul bugetar din pix si a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2117 seconds )