Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ministrul Finantelor, Florin Citu: Imediat dupa ce se va schimba majoritatea parlamentara, vom anula acele bariere puse in Parlament care opresc capitalizarea companiilor romanesti

B1 B1,
Ministrul Finantelor, Florin Citu: Imediat dupa ce se va schimba majoritatea parlamentara, vom anula acele bariere puse in Parlament care opresc capitalizarea companiilor romanesti

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a afirmat vineri ca 2020 a fost un an fantastic, pentru piata de capital, in care Romania a trecut la statutul de piata emergenta. Ministrul a facut o promisiune, in. continuă pe B1

Ministrul Finantelor, Florin Citu, solicita Procurorului General sa ancheteze conducerea PSD pentru declaratii care ar fi subminat autoritatea statului (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu a solicitat miercuri intr-o declaratie de presa procurorului general sa ancheteze penal conducerea PSD pentru declaratii false care ar fi subminat autoritatea statului si ar fi.

FLORIN CITU: Solicit procurorului general anchetarea tuturor declaratiilor facute de conducerea PSD de la inceputul declararii starii de urgenta

Ministrul Finantelor Florin Citu a cerut miercuri procurorului general anchetarea tuturor declaratiilor facute de catre conducerea PSD de la inceputul declararii starii de urgenta, considerand ca au instigat la nesupunere si la subminarea autoritatii statului si au adus costuri imense pentru economie, transmite News. ro.

FLORIN CITU: Pentru anul viitor incercam un deficit de 7% din PIB

Pentru bugetul de anul viitor se incearca ajungerea la un deficit bugetar de doar 7% din PIB, a declarat astazi ministrul Finantelor Florin Citu.

FLORIN CITU: Romania va incheia 2020 cu o contractie economica de 4,2% si un deficit de 9,1%

Romania va incheia anul cu o contractie economica de 4,2% a PIB si un deficit bugetar de 9,1% din PIB, repsectiv 96 miliarde de lei, a anuntat, astazi, ministrul Finantelor Florin Citu, care a prezentat ultima rectificare bugetara din 2020.

Florin Citu: Ministerul Finantelor propune orectificare bugetara pentru anul 2020 cu un deficit bugetar de 9,1% din PIB Romania va incheia anul cu o contractie economica de 4,2%

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a facut precizari miercuri referitoare la rectificarea bugetara, precizand faptul ca este necesara ca domenii cheie sa aiba banii necesari la finalul aacestui an si pentru.

Firea, atac la Citu: Purtati ochelari cu lentila colorata? Vedeti viata in roz? Nu mai aveti contact cu realitatea?

Gabriela Firea, prim-vicepresedinte PSD, lanseaza un atac la ministrul Finantelor, Florin Citu, pe are il intreaba daca vede viata in roz de la ochelari, avand in vedere ca Romania a fost printre cel mai prost guvernate state din Uniunea Europeana in acest an, iar demnitarul vorbeste de o revenire in V a economiei.

Citu, despre notificarea CE privind deteriorarea finantelor publice: Vom aduce mai multe venituri la buget

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat intr-un interviu acordat Adevarul Live ca un eventual avertisment din partea Comisiei Europene pe tema deteriorarii masive a finantelor publice a Romaniei ar putea veni abia in primavara anului viitor.

2020 - DEFICIT DE 9,1% DIN PIB SI CONTRACTIE ECONOMICA DE 4,2% Gelu Diaconu: Ministrul Finantelor prezinta orice dezastru ca fiind un mare succes

Mircea Cosea: Toti indicatorii macroeconomici sunt nefavorabili Tara noastra va incheia anul in curs cu un declin de 4,2% al Produsului Intern Brut PIB) si un deficit bugetar de 9,1% din PIB, respectiv 96 miliarde lei, a precizat, ieri, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, mentionand ca, pentru anul viitor, se incearca revenirea la un deficit de 7% din PIB. Ministrul de resort a prezentand ultima rectificare bugetara din acest an, afirmand ca este facuta pentru a ne asigura ca sanatatea, asistenta sociala si educatia au banii necesari pentru finalul acestui an.

Florin Citu: Estimam o scadere economica de 4,2% in 2020

Florin Citu, ministrul Finantelor, anticipeaza un deficit pentru anul in curs de 9,1% din PIB, aprox.

A treia rectificare bugetara din 2020, pe masa Guvernului. Florin Citu: Pana la finalul anului, estimam venituri bugetare mai mari decat in 2019. Au fost alocate sume in special pentru domeniile sanatatii, asistentei sociale si educatiei (VIDEO)

A treia rectificare bugetara din acest an este dezbatuta, miercuri seara, in primalectura, in sedinta de Guvern. Ministrul Finantelor a declarat, in debutul sedintei Executivului, ca pentru finalul.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )