Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ministrul Finantelor si Guvernatorul BNR discuta luni la sedinta CNSM despre taxa pentru banci

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Finantelor si Guvernatorul BNR discuta luni la sedinta CNSM despre taxa pentru banci

Comitetul National pentru Supravegherea Macroprudentiala CNSM) are programata luni o sedinta extraordinara, prima din acest an. Aceasta a fost convocata de Banca Nationala a Romaniei BNR), care a propus sa se discute despre OUG nr. 114/2018, respectiv taxa pentru banci, potrivit Mediafax. Astfel, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, si Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, se vor intalni pentru prima data in acest an pentru a discuta despre taxa pe activele financiare ale bancilor care a fost introdusa de la incepul acestui an. continuă pe Hotnews

Ministrul Finantelor: Bugetul va fi aprobat marti in Guvern

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, sambata,, ca proiectul de buget va fi aprobat marti in Guvern si trimis in aceeasi zi Parlamentului. Marti este propunerea de a discuta si a aproba.

Ministrul Oprea, despre Start-Up Nation: Am discutat azi cu ministrul Finantelor si am lamurit acest aspect

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, spune ca a discutat vineri cu ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, pentru asigurarea de credite de angajament de 2 miliarde de lei in bugetul de stat pe anul 2019, pentru programul Start-Up Nation 2018-2019.

Ministrul pentru IMM-uri: Am discutat cu ministrul Finantelor, avem finantarea necesara pentru Start-Up Nation

Stefan Radu Oprea, Ministrul pentru IMM-uri, a tinut sa precizeze ca toate programele derulate de minister in anul 2019 pentru finantarea antreprenorilor se vor derula conform planului initial. Reactia, dupa ce in draftul bugetului pe acest an,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )