Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ministrul Finantelor: incasarile pe trimestrul I vor depasi 58 de miliarde de lei; pana acum sunt multumit

Adevărul Adevărul,
Ministrul Finantelor: incasarile pe trimestrul I vor depasi 58 de miliarde de lei; pana acum sunt multumit

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, a declarat, luni, ca incasarile bugetare pe trimestrul I ale acestui an, potrivit primelor estimari, vor depasi 58 de miliarde de lei, cu peste doua miliarde de lei mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut. continuă pe Adevărul

Ministrul Finantelor a explicat de ce Guvernul vrea banii din rezervele companiilor de stat

Guvernul a decis sa faca si rezervele companiilor de stat eligibile pentru redistribuire la buget, fiindca s-a constatat ca banii nu erau folositi pentru dezvoltare, ci se faceau plasamente financiare, inclusiv in titluri de stat, a declarat ministrul Finantelor, Viorel Stefan.

Ministrul Viorel Stefan, despre incasarile la buget: Sunt multumit

Ministrul Finantelor Publice, Viorel Stefan, a declarat ca incasarile bugetare pe trimestrul I al anului in curs, potrivit unor prime estimari, vor depasi 58 de miliarde de lei, cu 2,5 miliarde de lei.

Ministrul Finantelor: Vom arata Comsiei Europene, printr-un program convingator, ca ne incadram in deficitul de 3% din PIB

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, a declarat ca va face un program convingator pe care il va trimite Comisiei Europene si in care va explica faptul ca Romania se va incadra in.

Ministrul Finantelor: Vom arata Comisiei Europene, printr-un program convingator, ca ne incadram in deficitul de 3% din PIB

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, a declarat ca va face un program convingator pe care il va trimite Comisiei Europene si in care va explica faptul ca Romania se va incadra in.

Ministrul Finantelor: Sunt convins ca legea salarizarii va fi implementata de la 1 iulie

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, s-a declarat convins, duminica, intr-o emisiune la Antena 3, ca legea salarizarii va fi implementata incepand cu data de 1 iulie 2017. El considera ca se impune de urgenta o lege a salarizarii deoarece in momentul de fata exista reglementari contradictorii legate de sistemul de salarizare. La randul sau, liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica seara, la Romania Tv, ca este posibil ca legea salarizarii unitare sa ajunga in Parlament saptamana viitoare sau cealalta'.

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan: Legea salarizarii unitare este foarte necesara. Ministerul Muncii scrie reteta, noi facem devizul

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca legea salarizarii unitare este necesara, in regim de maxima urgenta, pentru stabilitate si sunt convins ca, de la 1 iulie, se va implementa aceasta lege.

Ministrul Finantelor Viorel Stefan, declaratie inedita: Statul a ajuns sa se imprumute din banii proprii si sa plateasca si dobanda

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, a explicat motivele pentru care Guvernul a decis sa faca si rezervele companiilor de stat eligibile pentru redistribuire la buget. Acesta a sustinut ca, practic, statul.

Viorel Stefan, ministrul finantelor: Avem banii pentru majorarea salariilor

Ministrul de finante, Viorel Stefan, a declarat in editia de duminica a emisiunii 'Punctul de intalnire' ca vor fi bani pentru majorarea salariilor.'Anvelopa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )