Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, critica din nou Pilonul II de pensii. Administratorii contracareaza cu argumente solide

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Finantelor, Ionut Misa, critica din nou Pilonul II de pensii. Administratorii contracareaza cu argumente solide

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, reia criticile cu privire la eficienta sistemului de pensii obligatorii administrate privat Pilonul II). El a afirmat, recent, la un post public de televiziune, ca administratorii de fonduri incaseaza. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta: Ministrul Finantelor nu face de capul lui declaratii legate de Pilonul II de pensii

Victor Ponta a afirmat luni ca ministrul Finantelor, Ionut Misa, nu vorbeste de capul lui atunci cand critica Pilonul II de pensii.

Ministrul Finantelor, nou atac la pensiile din pilonul II: Fondurile de pensii Pilonul II iau comisioane de sute de milioane de lei din pensiile romanilor

In conturile administratilor de fonduri private- Pilonul II- merg comisioane de cateva sute de milioane de lei pe an in loc sa vina in pensiile romanilor, a transmis ministrul Finantelor, Ionut Misa, potrivit Mediafax. Ministrul a declarat, intr-o emisiune TV, ca exista un principiu european, care spune sa nu iei comisioane din ceea ce nu ai facut. Or, administratorii de pensii - Pilonul II - iau acele comisioane de administrare de 2,5%, bani care se duc in conturile lor in loc sa vina in pensiile romanilor.

Ministrul Finantelor, un nou atac la adresa pensiilor private: Fondurile din Pilonul II iau comisioane de sute de milioane, in loc sa vina in pensiile romanilor

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, sustine ca exista comisioane de cateva sute de milioane de lei care merg, anual, in conturile administratorilor de fonduri de pensii private - Pilonul II - in loc sa vina in pensiile romanilor.

Ministrul Finantelor: Fondurile de pensii Pilonul II iau comisioane de sute de milioane, in loc sa vina in pensiile romanilor

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, sustine ca exista comisioane de cateva sute de milioane de lei care merg, anual, in conturile administratorilor de fonduri de pensii private - Pilonul II - in loc sa vina in pensiile romanilor.

Administratorii fondurilor private de pensii afirma ca nivelul comisioanelor pentru Pilonului II este printre cele mai scazute din UE, dupa ce ministrul Ionut Misa a acuzat comisioane de sute de milioane de euro

Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR) precizeaza, dupa ce ministrul Finantelor, Ionut Misa, a acuzat ca in conturile administratorilor de fonduri private intra comisioane de sute de milioane de lei, ca, in 9 ani de activitate, romanii au castigat in urma investitiilor facute peste un miliard si jumatate de euro.

Ministrul Finantelor: Unele banci din Romania au realizat pierderi nejustificate

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat joi ca o parte din bancile din Romania au inregistrat pierderi nejustificate in ultimii ani prin transferul de credite neperformante NPL) pentru a.

Reactia lui Mugur Isarescu dupa ce ministrul Finantelor a acuzat ca mai multe banci ar fi avut intentionat pierderi: Pai asta e chestie de glumit cu ea?

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, ii raspunde ministrului Finantelor, Ionut Misa, a facut acuzatii foarte grave la adresa bancilor. Seful de la Finante a afirmat recent ca mai multe.

Ministrul Finantelor: Administratorii pensiilor private iau comisioane de sute de milioane din banii romanilor (VIDEO)

Ministrii guvernului Tudose se impiedica din nou de pensiile private. Ionut Misa, ministrul Finantelor, ii cearta acum pe cei care administreaza Pilonul II de pensii ca iau comisioane pe.

Ministrul Finantelor: Rectificarea bugetara va fi in septembrie si speram sa fie pozitiva

Rectificarea bugetara va avea loc in luna septembrie, iar autoritatile spera ca aceasta va fi pozitiva, a declarat aseara Ionut Misa, ministrul Finantelor Publice.

Liviu Dragnea, din nou in vacanta. Deciziile cruciale luate de liderul PSD inainte de o noua saptamana de concediu

Liviu Dragnea a plecat din nou in vacanta. Anuntul vine dupa ce presedintele PSD a participat luni, la o sedinta a coalitiei de guvernare, insa a refuzat sa faca declaratii la finalul.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )