Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Finantelor: Luam in calcul posibilitatea de a nu mai plati contributii la sanatate pentru alte venituri in afara salariilor

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Finantelor: Luam in calcul posibilitatea de a nu mai plati contributii la sanatate pentru alte venituri in afara salariilor

Marti, incepand cu ora 12, la Comisia Economica din Senat vor fi prezenti ministrul Finantelor Ionut Misa alaturi de sefa ANAF, Mirela Calugareanu, discutiile cu membrii comisiei conduse de liberalul Daniel Zamfir fiind axate pe celebrul Formular 600. La intalnire vor participa si reprezentantii Consiliului National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Coalitia pentru Dezvoltare a Romaniei, Patronatul Investitorilor Autohtoni - PIAROM, Uniunea Profesiilor Liberale din Romania - UPLR. HotNews a transmis LIVE TEXT discutiile din Comisie. Vezi mai jos principalele declaratii din timpul discutiilor. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Ministrul Finantelor: Luam in calcul posibilitatea de a nu mai plati contributii la sanatate pentru alte venituri inafara salariilor. Dar trebuie facuta o analiza si abia apoi luata o decizie.

Marti, incepand cu ora 12, la Comisia Economica din Senat vor fi prezenti ministrul Finantelor Ionut Misa alaturi de sefa ANAF, Mirela Calugareanu, discutiile cu membrii comisiei conduse de liberalul Daniel Zamfir fiind axate pe celebrul Formular 600. La intalnire vor participa si reprezentantii Consiliului National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Coalitia pentru Dezvoltare a Romaniei, Patronatul Investitorilor Autohtoni - PIAROM, Uniunea Profesiilor Liberale din Romania - UPLR. HotNews transmite LIVE TEXT discutiile din Comisie. Vezi mai jos principalele declaratii din timpul discutiilor.

Ministrul Finantelor: Luam in calcul posibilitatea de a nu mai plati contributii la sanatate pentru alte venituri inafara salariilor. Dar trebuie facuta o analiza si abia apoi luata o decizie.

Marti, incepand cu ora 12, la Comisia Economica din Senat vor fi prezenti ministrul Finantelor Ionut Misa alaturi de sefa ANAF, Mirela Calugareanu, discutiile cu membrii comisiei conduse de liberalul Daniel Zamfir fiind axate pe celebrul Formular 600. La intalnire vor participa si reprezentantii Consiliului National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Coalitia pentru Dezvoltare a Romaniei, Patronatul Investitorilor Autohtoni - PIAROM, Uniunea Profesiilor Liberale din Romania - UPLR. HotNews a transmis LIVE TEXT discutiile din Comisie. Vezi mai jos principalele declaratii din timpul discutiilor.

Celebra Declaratie 600 va fi radical schimbata. Sau nu va mai fi deloc. Misa, Finante: Analizam introducerea regularizarii, a stopajului la sursa (acolo unde se poate) dar si renuntarea la plata cotributiilor de sanatate pentru alte venituri decat salari

Luam in calcul si aceasta stuatie, de a nu mai plati contributii la sanatate pentru alte venituri inafara salariilor. Dar trebuie facuta o analiza si abia apoi luata o decizie, a spus marti ministrul Finantelor, Ionut Misa, la o intalnire cu senatorii din Coisia Economica. In perioada urmatoare, functionarii Finantelor vor analiza introducerea unui mecanism de regularizrae, a stopajului la sursa acolo unde se poate) dar si renuntarea la plata cotributiilor de sanatate pentru alte venituri decat salariile.

Celebra Declaratie 600 va fi radical schimbata. Sau nu va mai fi deloc. Misa, Finante: Analizam introducerea regularizarii, a stopajului la sursa (acolo unde se poate) dar, si renuntarea la plata contributiilor de sanatate pentru alte venituri decat sala

Luam in calcul si aceasta stuatie, de a nu mai plati contributii la sanatate pentru alte venituri inafara salariilor. Dar trebuie facuta o analiza si abia apoi luata o decizie, a spus marti ministrul Finantelor, Ionut Misa, la o intalnire cu senatorii din Comisia Economica. In perioada urmatoare, functionarii Finantelor vor analiza introducerea unui mecanism de regularizrae, a stopajului la sursa acolo unde se poate) dar si renuntarea la plata cotributiilor de sanatate pentru alte venituri decat salariile.

Ministrul Finantelor spune ca modernizarea ANAF s-a facut doar pe hartie

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, sustine ca, pana in prezent, la Agentia Nationala de Admin.

Ministrul Finantelor reuseste sa incalceasca si mai mult povestea Formularului 600: n variante de lucru, inclusiv eliminarea

Formularul 600. o poveste din ce in ce mai incalcita. Ca si cum nu starnise destule controverse, documentul este mai neclar ca oricand, mai ales dupa lamuririle aduse de ministrul Finnatelor, Ionut Misa, in fata senatorilor din Comisia.

Ministrul Finantelor ofera informatii despre Formularul 600, dar nu e convins ca se va mai depune!

Declaratia 600 nu pune capac doar contribuabililor, care se intreaba daca trebuie sa o depuna sau nu, ci chiar ministrului Finantelor Publice! Acesta a incercat sa raspunda, in cadrul audierilor din Comisia Economica a Senatului, intrebarilor venite pe.

Ministrul Finantelor: Pentru 2017, deficitul ESA este 2,8%, iar cash este 2,96%, sub tintele prognozate

Romania are un deficit bugetar, pe ESA, de 2,8% din PIB, in anul 2017, in timp ce deficitul pe cash este de 2,96% din PIB, ambele valori sub tintele prognozate initial, conform ultimelor calcule ale Ministerului Finantelor Publice, a anuntat marti ministrul interimar Ionut Misa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )