Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Finantelor: E oficial! Am luat cele mai bune decizii pentru economie

Antena3 Antena3,
Ministrul Finantelor: E oficial! Am luat cele mai bune decizii pentru economie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, spune ca are dovada faptului ca a luat cele mai bune decizii pentru economia tarii. continuă pe Antena3

Cele mai bune bancuri cu italieni. Ce pateste un marinar italian dupa o partida de sex in Portul Constanta

Pe internet circula nenumarate bancuri care au in prim-plan pe italieni. Iata aici o selectie a celor mai amuzante glume.

MINISTRUL FINANTELOR: Mai putin de 100 de milioane de lei din amenzile aplicate in timpul starii de urgenta au fost incasate

Mai putin de 100 de milioane de lei au fost incasate din amenzile aplicate in perioada starii de urgenta, a anuntat, duminica, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, in conditiile in care valoarea totala a amenzilor se ridica la peste 600 de milioane de lei, precizeaza Agerpres. ro.

MINISTRUL FINANTELOR: Cred ca 90% se vor deschide mall-urile din 15 iunie, daca nu se intampla altceva pana atunci

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca din 15 iunie se vor putea deschide mall-urile, daca se confirma trendul descrescator al cazurilor de coronavirus, aceasta masura de relaxare fiind importanta pentru economie, potrivit Agerpres.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, estimeaza ca inflatia va cobori anul acesta sub 2%

Inflatia va cobori anul acesta sub 2%, estimeaza Ministrul Finantelor, Florin Citu, care a precizat marti seara ca previziunile apocaliptice ale PSD privind evolutia economiei in contextul pandemiei de.

Ministrul Finantelor spune ca nu sunt bani pentru dublarea alocatiilor anul acesta

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a spus ca din cauza crizei de COVID-19 nu va fi posibila dublarea alocatiilor pentru copii anul acesta.

CORONAVIRUS |Ministrul Finantelor, Florin Citu: Daca nu se intampla altceva pana atunci, cred ca 90%, se vor deschide mall-urile din 15 iunie (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca exista sanse foarte mari ca mall-urile sa fie redeschise incepand din 15 iunie. Totul depinde insa, in continuare, de felul in care va evolua epidemia de.

Spike Lee: Protestele, un pericol pentru Trump.Viitoarele alegeri vor fi cele mai importante din istoria civilizatiei moderne

Pentru regizorul american Spike Lee, viitoarele alegeri prezidentiale americane vor fi cele mai importante din istoria civilizatiei moderne, iar manifestatiile din prezent sunt un pericol pentru Donald Trump.

Romania si Irlanda, cele mai mari cresteri economice din UE. 22 de tari au iesit pe minus in primul trimestru

Irlanda si Romania au inregistrat cele mai mari cresteri economice din UE, in primul trimestru din 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, arata datele publicate marti de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Concedieri masive la una dintre cele mai mari companii din lume. 10.000 de oameni raman fara loc de munca

Concedieri masive vor avea loc pana la sfarsitul anului la una dintre cele mai mari companii din lume, 10. 000 de angajati dintre cei peste 70. 000 urmand sa fie dati afara, transmite Reuters, citata de news. ro.

Secretul lui Nelu Tataru. Cum a reusit sa nu se infecteze, desi a vizitat cele mai grave focare de Covid-19

Nelu Tataru a recunoscut ca a pierdut numarul testelor de detectare a infectiei cu Covid-19 si a vorbit pentru prima data despre masurile de protectie pe care le-a luat pentru a nu contacta virusul. El s-a izolat de sotie si copilul de 10, inca de pe 26 martie, cand a devenit ministru al Sanatatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )