Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ministrul Finantelor: Pana la final de februarie vom avea o forma modificata a programului Prima Casa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Finantelor: Pana la final de februarie vom avea o forma modificata a programului Prima Casa

Programul 039;Prima Casa039; are prevazut un plafon de doua miliarde de lei pentru acest an si el va continua, insa pana la finele lunii februarie vom avea o forma modificata pentru a-l face mai social, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. continuă pe Wall-Street Ro

Prima Casa 2019, modificari importante. Ce a pregatit Ministerul Finantelor

Programul Prima Casa are prevazut un plafon de doua miliarde de lei pentru acest an si el va continua, insa pana la finele lunii februarie vom avea o forma modificata pentru a-l face mai social, a declarat mi.

Teodorovici: Niciun fel de pozitie n afara tarii nu ma intereseaza/Vom avea, ct de curnd, o schimbare a modului n care romnii platesc acest ROBOR

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat duminica seara ca nu isi doreste sa devina comisar european, desi este o pozitie foarte onoranta, dar nicio o alta functie in afara tarii, in contextul recentelor alegeri din Parlamentul European, relateaza Agerpres.

Programul Prima Casa se schimba! Anunt de interes pentru toti romanii facut de ministrul Finantelor

Programul Prima Casa continua. Anuntul a fost facut de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, care a adaugat ca acesta va fi modificat, in sensul ca va fi indreptat catre persoanele cu venituri mici,.

Schimbari pentru programul Prima Casa. Anuntul facut de ministrul Finantelor

Ministrul de Finante a declarat ca programul Prima Casa va fi modificat pana la finalul lunii februarie. El nu va mai putea fi accesat de toti tinerii, ci doar de cei care se vor incadra intr-un anumit.

Se modifica sau nu taxa pe lacomie? Teodorovici: Daca va fi un motiv sa aduca un plus pentru romani cu siguranta suntem deschisi la orice fel de propunere, dar pana atunci cei care spera sa nu mai spere, pentru ca spera degeaba

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat vineri seara, la Digi 24, ca Guvernul este deschis la orice propunere legata de Ordonanta 114, daca aduce un plus romanilor, dar nu trebuie sa se plece din start cu ideea ca trebuie modificata.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )