Libnet.ro
UNICEF

15:00

MINISTRUL FINANTELOR: Programul Prima casa va continua

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL FINANTELOR: Programul Prima casa va continua

Programul Prima casa va continua, pentru ca a fost util in economie, dar se doreste a fi un program social clar, a declarat ieri, la Antena 3, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Finantelor: Programul Prima casa va continua

Programul Prima casa va continua, pentru ca a fost util in economie, dar se doreste a fi un program social clar, a declarat duminica, la Antena 3, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, citat de Agerpres.

PRIMA CASA 2019. Anuntul facut de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici

Programul Prima casa va continua, pentru ca a fost util in economie, dar se doreste a fi un program social clar, a declarat duminica, la Antena 3, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Ce se intampla cu programul Prima casa in 2019? Anuntul ministrului Teodorovici

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca programul Prima casa va continua si in 2019. Noi vom bugeta pentru anul viitor in continuare programul Prima casa pentru ca a fost foarte util in.

Ministrul Finantelor: Aud din piata ca sunt presiuni ale Bancii Nationale, catre banci, pentru a nu se scadea ROBOR-ul

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, spune ca a auzit din piataca Banca Nationala a Romaniei ar face presiuni asupra bancilor pentru a nu scadea ROBOR. Teodorovici afirma ca ii va.

MINISTRUL FINANTELOR: Bunurile confiscate de Fisc vor fi vandute online

Bunurile confiscate de Fisc vor fi vandute online si piata va fi cea care aplica pretul corect, a declarat ieri, la Antena 3, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Ministrul Finantelor, anunt despre deficitul bugetar

Deficitul bugetar pe anul 2018 va fi sub nivelul de 2,97% din PIB, urmand ca in 2019 sa coboare spre 2,5% din PIB, a declarat, duminica, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Precizarile lui Teodorovici vin in.

Ministrul Finantelor acuza ANAF ca nu aplica legea. Cum explica schimbarea sefului Fiscului

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, afirma ca datele din mediul economic legate de numarul firmelor intrate in insolventa si faliment, datoriile acestora, dar si alte situatii inregistrate in mediul bancar si in cel al marilor corporatii vin din neaplicarea legii de catre ANAF. Oficialul a explicat si de ce a decis schimbarea sefului Fiscului.

2019: Se schimba regulile la credite, inclusiv la Prima Casa

Daca te numeri printre cei care si-au pus in gand sa-si cumpere o casa in 2019, trebuie sa stii ca accesarea de credite este mai dificila, chiar si pentru programul Prima Casa.

Exclusiv Ministrul Finantelor a primit calculele BNR privind impactul taxei pe lacomie: n varianta optimista, doar doua banci ar mai avea profit n 2020. In cel pesimist, niciuna

Sectorul bancar romanesc ar deveni neprofitabil incepand cu anul 2019, inregistrand o pierdere estimata de 680 milioane lei anul 2019 si de aproximativ 3,4 miliarde lei in anul 2020, arata o scrisoare transmisa Ministrului Finantelor de catre Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul BNR, document consultat de HotNews. ro. in plus, numarul de banci care ar ramane profitabile ar fi de 4 pana in anul 2019 toate de importanta sistemica), respectiv doua pana la finele anului 2020. in scenariul advers ajustat cu includerea taxei de lacomie, nicio banca nu ar mai avea capacitatea de a genera profit in orizontul de analiza, arata documentul, obtinut din surse apropiate Finantelor.

Ministrul Finantelor a pus ochii pe provizioanele bancilor! ARB: orice taxa este platita, in final, de fiecare roman!

Dupa ce a legalizat confiscarea rezervelor companiilor de stat, Ministerul Finantelor Publice MFP) a pus ochii si pe rezervele bancilor, mai exact pe provizioanele pe care acestea sunt obligate sa le constituie la acordarea creditelor. In prezent,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )