Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, explicatii in premiera la Sinteza zilei: Spuneam de la inceput daca exista riscul ca salariile sa scada

Antena3 Antena3,
Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, explicatii in premiera la Sinteza zilei: Spuneam de la inceput daca exista riscul ca salariile sa scada

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, ofera explicatii privind principalele schimbari aduse Codului Fiscal modificat miercuri prin OUG. Guvernul a aprobat, miercuri, prin modificarea Codului fiscal, o serie. continuă pe Antena3

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, explicatii in premiera la Sinteza zilei: Spuneam de la inceput daca exista riscul ca salariile sa scada

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, a oferit explicatii privind principalele schimbari aduse Codului Fiscal modificat miercuri prin OUG. Guvernul a aprobat, miercuri, prin modificarea Codului fiscal, o.

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, invitat la Sinteza zilei

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, este invitat la emisiunea Sinteza zilei, miercuri, la Antena 3. Guvernul a aprobat, miercuri, prin modificarea Codului fiscal, o serie de masuri privind impozitul pentru.

Motivul pentru care premierul Mihai Tudose l-a felicitat pe ministrul Finantelor Publice

Premierul Mihai Tudose l-a felicitat pe ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, ca prin modificarile care vizeaza Codul fiscal a reusit sa enerveze mai multe sucursale ale unor banci, care le-au dat liber.

Ionut Misa: Venitul net al angajatului va creste, iar angajatorul nu va plati mai multi bani la buget

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa a declarat ca modificarile din Codul Fiscal vor duce la cresterea veniturilor nete ale angajatilor, in timp ce companiile nu vor plati mai multi bani la buget.

VIDEO Cum a refuzat ministrul Finantelor sa explice de ce guvernul nu respecta promisiunile de marire a salariilor nete ale bugetarilor cu 20%, de marire a pensiilor si neimpozitare a veniturilor mici de la 1 ianuarie 2018

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, a refuzat sa raspunda miercuri cum le explica votantilor PSD ca guvernul nu si-a respectat promisiunile din campanie si din programul de guvernare, potrivit carora de la 1 ianuarie 2018 urma sa creasca salariile bugetarilor cu 20%, sa creasca toate pensiile, iar impozitul pe veniturile sub 2. 000 de lei sa fie zero.

Ionut Misa anunta cresterea contributiilor romanilor la Pilonul I de pensii

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a iesit miercuri sa dea explicatii dupa ce Guvernul a adoptat mai multe modificari la Codul Fiscal, masuri contestate atat de antreprenori cat si de sindicalisti.

Ionut Misa, salvat de colegi: Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor a fost respinsa

Ministrul de Finante, Ionut Misa, a fost aparat de colegii din coalita de Guvernare. Senatorii au respins luni, prin vot motiunea simpla depusa de opozitie si intitulata.

Ministrul Finantelor pune presiune asupra companiilor: Va publica lunar o lista neagra a firmelor

Ministrul de Finante, Ionut Misa, a anuntat miercuri seara ca institutia pe care o conduce va publica in fiecare luna o lista neagra a primelor 500 de companii care nu isi platesc contributiile,.

Ministrul Finantelor, apel catre protestatari: Cititi ordonanta si ganditi singuri

Dupa protestele de amploare din Piata Victoriei din cauza masurilor anuntate pentru modificarea Codului Fiscal, ministrul de Finante, Ionut Misa, a facut in cadrul unei conferinte de presa un apel catre.

Ionut Misa, despre modificarile aduse Codului Fiscal: Este un subiect puternic dezbatut, prevazut in programul de guvernare al lui Tudose

Diminuarea impozitului pe venit pentru salariati va avea un impact major: 4,8 milioane de salariati vor beneficiaza de reducere, se vor opera reduceri si pentru veniturile din chirii, dobanzi, a amintit ministrul de Finante, Ionut Misa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )