Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ministrul Finantelor spune cum va fi acoperit deficitul bugetar de 7,4 miliarde pentru anul 2020

Adevărul Adevărul,
Ministrul Finantelor spune cum va fi acoperit deficitul bugetar de 7,4 miliarde pentru anul 2020

Ministrul Finantelor, Sergiu Puscuta, afirma ca deficitul bugetar de 7,4 miliarde de lei, prevazut in proiectul legii bugetului, care a fost recent aprobat de Guvern si urmeaza sa fie dezbatut in Parlament, va fi acoperit atat din resurse interne, cat si din finantari de peste hotare, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Deficitul bugetar se va duce spre 4,4% dupa rectificare. Ministrul Florin Citu: Au mai aparut cateva lucruri pe ultima suta de metri

Deficitul bugetar va fi de 4,4% dupa rectificare, a anuntat Florin Citu, ministrul Finantelor, care a precizat ca diferenta este data de aprobarea plafoanelor noi, potrivit hotnews. ro. Ministrul Finantelor,.

Ministrul Finantelor: Daca foloseam metoda PSD, puteam sa reducem deficitul din pix. Viorica Dancila si Eugen Teodorovici nu si-au asumat acest buget (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca daca guvernul liberal ar fi apleat la metoda PSD ar fi putut sa reduca deficitul bugetar din pix si a.

Florin Citu, despre deficitul bugetar: Ministerul Finantelor a imprumutat azi 332 de milioane de euro. Bugetul nu avea bani de pensii si salarii pentru foarte multe ministere (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Ministerul pe care il conduce s-a imprumutat cu 332 de milioane de euro pentru a acoperi deficitul lasat.

RECTIFICAREA BUGETARA A FOST APROBATA: Deficitul bugetar va fi de 4,4%

Guvernul a aprobat, in sedinta de joi, proiectul de rectificare bugetara. Ministrul finantelor, Florin Citu, a anuntat ca in documentatia de rectificare a fost trecut un deficit bugetar pentru acest an de 4,4%.

RECTIFICAREA BUGETARA A FOST APROBATA: Deficitul bugetar va ajunge la 4,4%

Guvernul a aprobat, in sedinta de joi, proiectul de rectificare bugetara. Ministrul finantelor, Florin Citu, a anuntat ca in documentatia de rectificare a fost trecut un deficit bugetar pentru acest an de 4,4%.

Rectificarea bugetara a fost aprobata Deficitul bugetar va fi de 4,4% S-au dat bani pentru pensii, PNDL si concedii medicale

Guvernul a aprobat in sedinta de joi proiectul de rectificare bugetara. Ministrul finantelor, Florin Citu, a anuntat ca in documentatia de rectificare a fost trecut un deficit bugetar pentru acest an de 4,4%. in urma cu doua zile, Guvernul avea in calcul un deficit de 4,3%, insa au mai fost adaugate niste sume pentru plati restante in educatie si sanatate.

Avertismentul lui Mugur Isarescu despre deficitul bugetar: De unde sa-si ia bugetul resurse?

Mugur Isarescu a vorbit despre provocarea imensa pe care o reprezinta deficitul bugetar. Romania, dintre toate tarile Europei Centrale si Est, are cel mai mare deficit bugetar. Ce solutie dezvaluie guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei? Mugur Isarescu avertizeaza: influentezi cresterea economica Dintre tarile membre ale Uniunii Europene, Romania are cel mai mare deficit bugetar, conform .

Florin Citu, anunt despre deficitul bugetar: Anul viitor va trebui sa arate o reducere de cel putin un punct procentual

Anul viitor deficitul bugetar va trebui sa arate o reducere de cel putin un punct procentual fata de executia de anul acesta, un lucru foarte greu de facut, dar care va fi apreciat atat de piete internationale.

Deficitul bugetar pe anul acesta ar putea sa ajunga la 4,3% din PIB

Deficitul bugetar ar putea ajunge la 4,3% din PIB, in conditiile incetinirii cresterii economice si .

OG de rectificare bugetara. Deficitul bugetar ar putea creste la 4,3%

Deficitul bugetar ar putea ajunge la 4,3% din PIB in acest an, in conditiile incetinirii cresterii e.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )