Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ministrul Finantelor urmareste imprumutarea a 2,5 miliarde de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Finantelor urmareste imprumutarea a 2,5 miliarde de euro

Ministerul Finantelor publice intentioneaza sa imprumute 2,5 miliarde de euro de pe pietele externe, prin lansarea a una sau doua serii noi de obligatiuni cu maturitatea de minimum 10 ani, potrivit unui ordin al ministrului Finantelor publicat in Monitorul Oficial, scrie Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul, in lipsa de bani: Ministerul Finantelor vrea sa imprumute 2,5 miliarde euro de pe pietele externe

Guvernul are nevoie de bani la buget pentru finantarea deficitului bugetar sau refinantarea si rabrusarea anticipata a datoriei publice guvernamentale. Astfel, Ministerul Finantelor a anuntat ca va iesi pe.

Romania a atras 1,75 miliarde euro de pe pietele externe

Ministerul Finantelor Publice a anuntat astazi ca a atras pe 4 octombrie, de pe pietele financiare internationale, 1,75 miliarde euro printr-o emisiune de euroobligatiuni in doua serii, din care 1,15 miliarde euro cu maturitatea de zece ani si cu o dobanda 2,875% si 600 milioane euro cu maturitatea de 20 ani si cu o dobanda de 4,125%.

Ministerul Finantelor vrea sa mprumute 2,5 miliarde euro de pe pietele externe

Ministerul Finantelor Publice va iesi pe pietele externe pentru contractarea unor imprumuturi prin lansarea a una sau doua serii de obligatiuni, se arata intr-un ordin publicat in Monitorul Oficial.

Ministrul Finantelor: Guvernul nu vrea sa creasca TVA. Luam in considerare scaderea de la 19% la 18%

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit, miercuri,in emisiunea Punctul de intalnire, despre taxe, impozite, salarii si pensii. Ministrul a vorbit despre principalul atu al Romaniei in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2094 seconds )