Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, despre gaura din bugetul de stat: Guvernul Ciolos nu a furat banii, ci a evitat sa tina cont de realitatea din teren

România Liberă România Liberă,
Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, despre gaura din bugetul de stat: Guvernul Ciolos nu a furat banii, ci a evitat sa tina cont de realitatea din teren

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, a explicat faptul ca gaura din buget despre care s-a discutat in utima vreme este de fapt o estimare neralista a incasarilor bugetare, care a condus la rectificari bugetare pozitive, in loc ca acestea sa fie negative. continuă pe România Liberă

Ministrul Finantelor Viorel Stefan: Excludem total introducerea de taxe noi sau cresteri de taxe

Ministrul Finantelor Publice, Viorel Stefan, a declarat sambata, la Antena 3, ca dupa o prima evaluare a bugetului crede ca exista spatiu fiscal pentru a finanta toate masurile care se regasesc in programul de guvernare si ca exclude introducerea de taxe noi sau cresteri de taxe.

Ministrul Finantelor, despre gaura din buget: Guvernul Ciolos nu a furat banii, ci a evitat sa tina cont de realitatea din teren si a facut rectificari bugetare pozitive

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, sustine ca gaura din buget despre care s-a discutat in ultima perioada reprezinta, de fapt, o estimare neralista a incasarilor bugetare, care a condus la rectificari bugetare pozitive, in loc ca acestea sa fie negative.

Ministrul Finantelor: Tehnocratii nu au furat banii, dar au actionat incorect/ Nu ne vom imprumuta de la FMI/ Multinationalele vor fi impozitate in tara unde fac profitul

Ministrul Finantelor Viorel Stefan a declarat luni seara, la Realitatea TV, ca tehnocratii nu au furat banii si nu au facut gaura in buget de 10 miliarde de lei, dar au vrut sa se evite o rectificare negativa de buget care ar fi pus sub semnul intrebarii performantele guvernului. Vorbind despre impozitarea companiilor multinationale, ministrul spune ca exista o directiva europeana care stabileste ca impozitul se va plati de acum in locul unde se face profitul si ca masura este obligatorie pentru Romania.

Viorel Stefan: Fiscului ii va reveni de acum sarcina probei/ Vom publica o lista neagra cu firmele cu risc

Ministrul Finantelor Viorel Stefan a declarat, la Realitatea TV, ca Fiscul trebuie reformat ca sa devina prietenos cu contribuabilul si nu sa aiba o pozitie abuziva, in acest sens fiind necesara o lege a statului lucratorului fiscal care sa-l evalueze in functie de competenta si de relatia cu ccontribuabilul. Inspectorii ANAF au inversat procesul juridic si folosirea probei, iar in loc sa dovedeasca ei daca o firma face evaziune au incarcat firmele de birocratie si le-au cerut sa dovedeasca ca sunt corecte. Sarcina probei trebuie sa revina Fiscului. Comisia de Contestatii trebuie scoasa de la ANAF, a declarat ministrul.

Ministrul Finantelor: Excludem total introducerea de taxe noi sau cresteri de taxe

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, a sustinut sambata, la Antena 3, ca, dupa o prima evaluare a bugetului, crede ca exista spatiu fiscal pentru a finanta toate masurile care se regasesc in programul de guvernare si ca exclude introducerea de taxe noi sau cresteri de taxe, potrivit News. ro.

Premierul Grindeanu va discuta, marti, cu ministrii din Executivul sau despre bugetul de stat si implementarea masurilor din programul de guvernare

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, va avea, marti, o intrevedere cu ministrul Finantelor, Viorel Stefan. Cei doi vor discuta despre bugetul pe 2017.

Ministrul Finantelor: Nu ne imprumutam de la institutiile financiare internationale, avem bani in trezorerie

Romania nu va lua niciun imprumut de la institutiile financiare internationale, statul avand rezervele necesare in Trezorerie, a declarat sambata, la Antena 3, ministrul Finantelor Publice, Viorel Stefan, potrivit News. ro. In privinta strategiei de finantare a datoriei publice nu se intampla nimic spectaculos, nimic nou. Exista rezervele necesare in Trezorerie pentru a avea acoperita buna functionare. Nu exista perspectiva cresterii deficitului, care sa genereze o sarcina pe serviciul public in perioada urmatoare, sustine ministrul.

Ministrul Finantelor: Nu ne imprumutam de la institutiile financiare internationale, avem bani in trezorerie

Romania nu va lua niciun imprumut de la institutiile financiare internationale, statul avand rezervele necesare in Trezorerie, a declarat sambata, la Antena 3, ministrul Finantelor Publice, Viorel Stefan.

Ministrul Finantelor: Nu ne imprumutam de la institutiile financiare internationale, avem bani in trezorerie

Romania nu va lua niciun imprumut de la institutiile financiare internationale, statul avand rezervele necesare in Trezorerie, a declarat ministrul Finantelor Publice, Viorel Stefan.

Ministrul Finantelor: Excludem total introducerea de taxe noi sau cresteri de taxe

Ministrul Finantelor Publice, Viorel Stefan, a declarat ca dupa o prima evaluare a bugetului crede ca exista spatiu fiscal pentru a finanta toate masurile care se regasesc in programul de guvernare si ca exclude introducerea de taxe noi sau cresteri de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )