Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ministrul francez de Interne ii numeste idioti pe cei care nu respecta izolarea

Adevărul Adevărul,
Ministrul francez de Interne ii numeste idioti pe cei care nu respecta izolarea

Franta are in vedere prelungirea masurilor de prevenire a extinderii epidemiei dincolo de cele 15 zile anuntate marti in contextul in care populatia nu respecta recomandarile de distantare sociala si continua sa iasa din case in numar mare, in pofida celor peste 10. 000 de cazuri inregistrate in tara. continuă pe Adevărul

Trei senatori liberali propun marirea pedepselor pentru cei care nu respecta izolarea la domiciliu sau carantina

Senatorii liberali Alina Gorghiu, Daniel Fenechiu si Laura Scantei au preluat propunerea legislative formulate de asociatia procurorilor AMASP de inasprire a pedepselor pentru persoanele care nu respecta izolarea.

Orban: Pedepse mai dure pentru cei care nu respecta izolareacarantina sau ascund informatii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul a modificat Codul penal cu privire la infractiunile care se petrec in contextul epidemiei de coronavirus.

Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza. Ce patesc cei care vin la primarie

Romania se confrunta, la fel ca aproape toate tarile de pe continetul european, cu pandemia COVID-19, iar medicii specialisti, fie ca vorbim de cei din Bucuresti, Timisoara sau celelalte orase, incearca sa gaseasca metode de a minimaliza raspandirea virusului, dar si metode de vindecare. Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza Unul .

E.ON Energie Romania isi suspenda activitatea in centrele de relatii cu clientii. Ce fac cei care nu au cont online

ON Energie Romania isi suspenda temporar activitatea in centrele de relatii cu clientii incepand de luni, 23 martie. Ce fac cei care nu au cont online? E. ON Energie Romania isi suspenda activitatea in centrele de relatii cu clientii E. ON Energie Romania a informat vineri ca suspenda temporar activitatea magazinelor E. ON de luni, 23 martie. Clientii .

Peste 99% dintre cei care au murit de coronavirus in Italia aveau si alte boli

Potrivit unui studiu efectuat de Autoritatea Nationala de Sanatate din Italia, mai mult de 99% dintre cei care au murit din cauza coronavirusului au suferit de afectiuni medicale anterioare.

Surpriza neasteptata pentru toti cei care au masini pe benzina si motorina. Cat a ajuns sa coste litrul de carburant

Urgenta medicala impusa de pandemie a determinat o scadere a cererii de carburanti fosili, ceea ce a dus la scaderea continua a pretului acestora. O campanie de ieftinire anticipata de specialistii in domeniu. ingrijorari care scad pretul petrolului La inceputul acestei saptamani, in Moldova, zona cu cele mai mici preturi la pompa, un litru de .

Alina Gheorghiu cere marirea pedepselor pentru cei care propaga bolile contagioase

Alina Gorghiu a anuntat ca a finalizat un proiect de lege prin care solicita marirea pedepselor pentru cei care propaga bolile contagioase.

Alina Gorghiu cere marirea pedepselor pentru cei care propaga bolile contagioase

Alina Gorghiu a anuntat ca a finalizat un proiect de lege prin care solicita marirea pedepselor pentru cei care propaga bolile contagioase.

Oficial BNR pentru toti cei care au card bancar. Ce se intampla acum cu banii din bancomate

Apel la calm din partea Bancii Nationale a Romaniei. in contextul temerilor create de raspandirea COVID-19, reprezentantii BNR recomanda oamenilor sa nu isi paraseasca locuintele pentru a merge sa retraga bani de la bancomate. Este lichiditate suficienta pe piata in acest moment, dar nu recomandam nimanui sa se duca la ATM-uri sa scoata bani, a .

DOCUMENT Coronavirus in Romania: Cati ani de inchisoare risca cei care mint sau nu respecta carantina. Textul integral al ordonantei de urgenta adoptate de Guvern

Persoanele care mint in declaratiile referitoare la coronavirus sau cele care nu respecta masurile dispuse de autoritati pentru a preveni raspandirea COVID-19 risca ani grei de inchisoare. Potrivit ordonantei de urgenta de modificare a Codului Penal pedepsele ajung pana la 15 ani de inchisoare, in functie de consecintele faptelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )