Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ministrul Gabriel Les, despre atmosfera din CSAT: Exista tensiune intre Iohannis si Dancila

Antena3 Antena3,
Ministrul Gabriel Les, despre atmosfera din CSAT: Exista tensiune intre Iohannis si Dancila

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a afirmat, miercuri, la Punctul de intalnire, ca a existat o oarecare tensiune in cadrul sedintei CSAT intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica. continuă pe Antena3

Ministrul Gabriel Les anunta ca nu va prelungi mandatul lui Nicolae Ciuca la sefia Statului Major al Apararii

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a anuntat miercuri seara, la Antena 3, ca nu va prelungi mandatul actualului sef al Statului Major al Apararii, generalul Nicolae Ciuca, care se incheie in 31 decembrie 2018.

Ministrul Gabriel Les: NATO lauda militarii romani

Ministrul apararii nationale, Gabriel Les a avut marti, la Cartierul General al Aliantei Nord-Atlantice de la Bruxelles, o intrevedere cu Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg. Agenda discutiilor cu.

Ministrul Apararii, Gabriel Les: Miscarile Rusiei, monitorizate foarte atent

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a declarat, miercuri, la Punctul de intalnire, ca miscarile Rusiei sunt monitorizate foarte atent, alaturi de ceilalti aliati NATO. Va dati seama ce s-ar fi.

IN CADRUL INTALNIRII CU FEDERICA MOGHERINI: Gabriel Les a exprimat sustinerea Romaniei pentru consolidarea UE

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a avut o intrevedere, astazi, la Bruxelles, cu inaltul Reprezentant al Uniunii pentru afaceri externe si politica de securitate, Federica Mogherini, context in care a exprimat sustinerea Romaniei pentru consolidarea profilului UE in domeniul securitatii si apararii, pe coordonatele de complementaritate si sinergie actionala cu NATO.

Sorina Pintea despre controlul din luna mai de la Maternitatea Giulesti: Masurile luate atunci s-au implementat, dar nu se poate merge n fiecare luna la o anumita maternitate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a respins miercuri acuzatiile deputatului USR Tudor Pop, care a publicat marti un raport al Directiei de Sanatate Publica dupa un control ce a avut loc in luna mai la maternitatea Giulesti, document din care reiese ca s-au descoperit inca de atunci probleme cu dezinfectia la acest spital. Sorina Pintea afirma ca in urma acelui control S-a lasat cu masuri, masuri care au fost reverificate de catre DSP, dar nu se poate merge in fiecare luna, in fiecare saptamana in control la o anumita maternitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )