Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ministrul german de Finante: Germania va sustine acordarea unui nou sprijin financiar pentru Grecia

B1 B1,
Ministrul german de Finante: Germania va sustine acordarea unui nou sprijin financiar pentru Grecia

Daca statul elen va avea nevoie de ajutor suplimentar dupa incheierea actualului program de imprumuturi, Germania va sustine acordarea unui nou sprijin financiar pentru Grecia, a anuntat, miercuri, ministrul de. continuă pe B1

Ambasadorul SUA la Chisinau sustine acordarea unui statut special regiunii transnistrene

Diplomatul american William Moser considera ca la acest moment ar exista mai multe sanse in solutionarea diferentului si sustine acordarea unui statut special al regiunii din stanga Nistrului in cadrul integritatii teriroriale a Republicii Moldova. Asta in conditiile in care si Federatia Rusa si-ar dori acelasi lucru.

Schaeuble: Germania este gata sa ajute Grecia daca mai are nevoie de bani

Germania va sustine acordarea unui nou sprijin financiar Greciei daca statul elen va avea nevoie de ajutor suplimentar dupa incheierea actualului program de imprumuturi, a declarat miercuri ministrul de Finante al Germaniei, Wolfgang Schaeuble, citat.

Ministrul german al Finantelor compara Rusia, care a anexat Crimeea, cu Germania nazista

Ministrul german al Finantelor Wolfgang Schauble a comparat luni incorporarea Crimeei in Rusia cu anexarea Sudetenland de catre Adolf Hitler, potrivit editiei online a revistei Der Spiegel, informeaza.

Un cutremur de 5,1 magnitudine produs in Coreea de Nord indica posibilitatea efectuarii unui nou test nuclear

Un cutremur cu magnitudinea de 5,1 produs in Coreea de Nord indica posibilitatea efectuarii unui nou test nuclear de catre regimul de la Phenian, relateaza The Independent. Marti dimineata, cu cutremur de.

Ce spune Traian Basescu despre ministrul de Finante, Ioana Petrescu

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca ii place de ministrul de Finante, Ioana Petrescu, precizand ca este convins de faptul ca aceasta o sa le puna pielea pe bat prin minister, dar ca are.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )