Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ministrul german pentru afaceri europene, ingrijorat de modificarile Codului Penal din Romania

Antena3 Antena3,
Ministrul german pentru afaceri europene, ingrijorat de modificarile Codului Penal din Romania

Procurorul general Augustin Lazar a avut, miercuri, o intrevedere cu Michael Roth, ministrul de stat pentru Afaceri Europene din cadrul Ministerului Federal German de Externe, in cadrul careia oficialul german si-a. continuă pe Antena3

Este normal ca fiecare agricultor din UE sa beneficieze de sprijin similar

Fiecare agricultor din Uniunea Europeana trebuie sa beneficieze de un sprijin similar, a declarat, vineri, la Panciu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, in cadrul Consultarilor cetatenesti privind viitorul Uniunii Europene, avand ca tema Politica Agricola Comuna si Dezvoltare Locala.

Ministrul pentru Afaceri Europene din Germania, Michael Roth, s-a ntlnit miercuri cu sefii Parchetului General, DNA si DIICOT. Oficialul german, ngrijorat de modificarile aduse legislatiei penale

Procurorul general Augustin Lazar a avut, miercuri, o intrevedere cu Michael Roth, ministrul de stat pentru Afaceri Europene din cadrul Ministerului Federal German de Externe, in cadrul careia oficialul german si-a manifestat ingrijorarea in legatura cu recentele modificari ale legislatiei penale. Marti, Liviu Dragnea l-a asigurat pe ministrul de stat german ca reforma in justitie nu afecteaza statul de drept.

Liviu Dragnea s-a intalnit cu ministrul pentru Afaceri Europene al Germaniei, caruia i-a dat asigurari cu privire la respectarea statului de drept

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, l-a asigurat pe ministrul de stat pentru Afaceri Europene al Germaniei Michael Roth cu privire la respectarea statului de drept si a independentei sistemului judiciar in Romania, conform unui comunicat al Camerei Deputatilor. Institutia arata ca Liviu Dragnea s-a intalnit marti cu ministrul german, iar printre subiectele abordate s-au regasit si modificarile legislative din domeniul justitiei.

Guvernul GERMAN, ingrijorat de modificarile legislatiei penale din Romania! Mesaj transant catre coalitia PSD-ALDE (FOTO)

Ministrul de stat pentru Afaceri Europene al Germaniei, Michael Roth, si-a exprimat interesul si ingrjijorarea in legatura cu recentele modificari ale legislatiei penale, miercuri, la o intalnire avuta cu.

Seful PSD, intalnire cu ministrul de stat german / Dragnea se iubeste cu o tanara de 25 de ani, Michael Roth e casatorit cu... un barbat! (FOTO)

Liviu Dragnea a avut o intrevedere, la Parlament, cu Michael Roth, ministru de stat pentru Afaceri Europene in cadrul Ministerului Federal german de Externe. Seful PSD l-a asigurat pe oficialul german ca reforma in.

Amplu program al guvernului german pentru ngrijitorii medicali, inclusiv cei din strainatate

In termen de un an, guvernul german doreste sa adopte un pachet de masuri impotriva crizei din sectorul medical de ingrijire. Se are in vedere cresterea salariilor si recrutarea a mii de lucratori in strainatate. Printr-un program la scara larga, guvernul federal doreste sa atraga personal medical mai calificat, pentru a face fata deficitului masiv din acest sector. Salarii de 2. 000 de euro sunt considerate rezonabile, dupa calificare. in ce-i priveste pe angajatii straini, chiar si cei din UE, se impun anumite restrictii, iar testele de limba germana sunt un imperativ.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )